Új kaszttal bővül a Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • Írta: szlav
  • 2023. január 20.
  • Letöltés
Link másolása
Az Owlcat Games idén ráfordul a Pathfinder: Wrath of the Righteous második szezonjára, amely egy halom új DLC-vel bővíti majd a méltán népszerű szerepjátékot. Az első ilyen csomagban egy új kaszott és egy új követőt találunk.

A CRPG-k szerelmeseinek kötelező darab a Pathfinder: Wrath of the Righteous, annál inkább, mivel az önmagában is nagyszerű alapjátékot két szezonbérletre elegendő bónusztartalommal egészíti ki az Owlcat Games csapata. Idén tavasszal, egész pontosan március 7-én be is fut a második szezon első DLC-je, ami a The Last Sarkorians címet kapta. Mutatjuk a kedvcsinálót:

Az új helyszíneket, karaktereket és küldetéseket ígérő bővítmény legnagyobb dobása az új játszható kaszt, a Shifter lesz. Az asztali szerepjáték kedvelői jól ismerhetik az alakváltásra specializált karakterosztályt, hamarosan azonban azok is kaphatnak egy kis ízelítőt, akik nem szeretnék teljesen átszabni a már meglévő karakterüket. A kiegészítőben ugyanis kapunk egy új követőt is, Ulbrig Olesket, aki maga is Shifter.

A külön, de a második szezonbérlet részeként is megvásárolható DLC március 7-én jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...