Nem kap további támogatást a Marvel's Avengers

Link másolása
Idén ősszel véget ér a Square Enix hányattatott sorsú Bosszúállók-játéka, a játékon belüli digitális boltot pedig már márciusban megszüntetik.

A Square Enix szomorú hírt közölt a Marvel's Avengers játék rajongóival egy hivatalos blogposztban. A kiadó ugyanis 2023. szeptember 30-án végleg leállítja a játék támogatását. Ez azt jelenti, hogy ezután semmilyen tartalmi, vagy hibajavítást tartalmazó frissítés nem fog megjelenni a játékhoz, a játékon belüli digitális boltot pedig már március 31-én beszüntetik. Utóbbi kapcsán egy kedves gesztus a fejlesztők részéről, hogy a boltban kapható minden skin, kivégzés, névtábla és kozmetikai termék ingyenesen elérhetővé válik minden játékos számára.

Természetesen a játék szeptember 30. után is elérhető, megvásárolható és játszható marad. A Marvel's Avengers nem aratott osztatlan sikert a játékosok körében, nagyon elcsúszott a kivitelezést tekintve, és egyáltalán nem volt egy jó játék. Ez persze nem állította meg a fejlesztőket abban, hogy sorról-sorra újabb hősökkel bővítse a játék felhozatalát, legutóbb épp Bucky Barnes csatlakozott a Bosszúállók csapatához.

5.
5.
Doomsayer
#4: Munkatársam már egy fél ló árát kifizette ebben mikrotranzakciókra, mert a másodikos gyermeke rákattant. Gondolom csak arra vár a Square, hogy a másik felét is kifizesse, aztán lekapcsolják a szervereket - de előtte ingyenes lesz minden. :)
4.
4.
xsbrx
Egyike vagyok azon balekoknak, akik felültek a hype-ra és megvették a megjelenéskor a játékot. Nem tudom mennyit javítottak rajta, de a kezdeti élmény annyira pocsék volt, hogy a sztori végigvitele után hozzá se nyúltam többet.
Mindenesetre tiszteletem, hogy egészen eddig nem kapcsolták le a lélegeztetőről, pláne hogy a Square Enix-ről van szó (Khm Babylon's Fall)...
2.
2.
crytek
Méltatlanul népszerűtlen a game pl az ilyen gotham knights szarságot atomjaira ver
A SE storjában 90%-os offal szórták ENDGAME EDITION 6$ volt
1.
1.
hedzsooo
Na, ha a digi bolt megszunik benne, + le lesz ertekeleve jocskan, lehet en is kiprobalom mar majd, mert sokat nem er az egesz mondjuk. Csodalom, h eddig is vhogyan kihuztak vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...