A Dragon Age-trilógia írója örömmel látná felújítva a sorozat első részét

  • Írta: szlav
  • 2023. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Sorra készülnek manapság a 2000-es években készült játékok remake-jei és remasterei. Ha már ezt az időszakot éljük, akkor miért is feledkeznénk el minden idők egyik legnagyszerűbb szerepjátékáról?

Nehéz vitatkozni azzal, hogy a 2000-es évek játékaiból merítő remasterek és remake-ek népszerűsége elérte a tetőpontját, amikor az év legjobban várt címei közt a Dead Space és a Resident Evil 4 is listavezető szerepet játszik. Persze nem csak a horror-akciójátékok kapják meg ezt a kezelést. Az olyan népszerű RPG-k, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic és a The Witcher is megkapják a saját nagyszabású remake-jeiket. Ha pedig ennél a zsánernél és ennél a kornál járunk, akkor mi okunk lenne megfeledkezni a BioWare magnum opusáról, a Dragon Age: Originsről?

David Gaider, a Dragon Age-játékok vezető írója egyetért velünk. Az úriember Twitteren dobta fel az témát, miszerint egészen érik már, hogy felvarrják a kiváló fantasy-szerepjáték ráncait.

"Ha már a 2000-es évekbeli játékok felújításánál tartunk, akkor mi a helyzet a Dragon Age Originsszel? A grafikája már a megjelenésekor is idejétmúlt volt... el tudnátok képzelni vadonatúj, PS5-ös korabeli körítéssel és mindenféle extrával?" - kérdezte a játékosokat David Gaider.

A fenti Twitter-posztot persze aligha vehetjük bármiféle lényegi bejelentésnek, azt azonban jó tudni, hogy az eredeti játék veterán fejlesztője is úgy érzi, hogy lassan érdemes lenne foglalkozni egy újraalkotott kiadással. Ti mit gondoltok a témáról, szívesen látnátok egy Dragon Age: Origins-remake-et?

5.
5.
gegory
" frankó h&s" Ez az arc se játszott az eredeti művel XD Pont a körökre osztott része a lényeg. Voltak olyan helyzetek amin én személy szerint órákat szórakoztam csak egy lépéssel mert annyira nehéz volt. H&s...ott a D4 az ilyennek XD
4.
4.
hedzsooo
#3: Reszemrol feleslegesnek tartom a vulgaritast, plane pl. jatekoldalon de ezzel most 1ebkent 1et kell ertsek maximalisan. XD :D
3.
3.
Heldengeist
#2: Meg az anyád picsája.
2.
2.
crytek
Remélem elfelejtik ezt a körökre osztott harcot és kapunk egy frankó h&s-t
1.
1.
Shao Kahn
Én is ezt akarom! Méghozzá PS5-re! AKAROM! AKAROM! AKAROM! AKAROM! AKAROM! AKAROM! ÉS EZREDSZER IS AKAROM!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...