Máris bezárt a Forspoken fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 1.
  • Gyászhír
Link másolása
A Square Enix egy rövid sajtóközleményben erősítette meg, hogy lehúzzák a rolót a Luminous Productionsnél. A csapat eddig csak a vegyes fogadtatású Forspokent tette le az asztalra.

Nem sokáig tartott a Luminous Productions pályafutása. Az elég gyengén sikerült Forspoken volt a stúdió egyetlen kiadott címe - mi sem voltunk elragadtatva tőle januárban, hiszen a látványon kivül semmilyen izgalmas megoldást nem mutatott fel az anyag. Így aztán nem ért minket nagy meglepetésként, hogy az anyavállalat, a Square Enix bezárta a 2018-ban alapított stúdiót, tagjait pedig más projektekhez helyezik át a kiadón belül.

Noha a Forspoken pénzügyileg nem tekinthető bukásnak, hiszen az NPD listáján ott volt január legkelendőbb címei között, a vegyes kritikai fogadtatás miatt a Square Enix úgy döntött, hogy a fejlesztők jobban járnak, ha más projekteken dolgoznak.

A Luminous nyilatkozata szerint az összeolvadás május 1-ig megy végbe, addig a csapat tovább foltozza majd a Forspokent, illetve a korábban belengetett In Tanta We Trust DLC is várhatóan kijön a nyár folyamán.

4.
4.
crytek
#3: Minden is kéne kivéve ami nem érdekel...
3.
3.
csoki0619
#2: Van több ezer játékod amikből válogathatsz, neked meg pont ez a két szar hiányzik épp?
2.
2.
crytek
Kérdés csak az hogy ezt is örökre Left Alive szinten hagyják hogy se alapárcsökkentés se nagyon nagy leárazás se előfizetés se bundle...pedig az is szépet bukott és 3 év után se kapott semmit :(
1.
1.
Slik
soha nem kar az olyan fejlesztokert akik a latvanyon kivul semmit nem tudnak nyujtani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...