1,4 millióan játszottak egyszerre a CS:GO-val

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Tizenegy évvel a premier után még mindig rengetegen szeretik a Counter-Strike: Global Offensive-et, a lövölde a hétvégén újabb rekordot döntött a Steamen. 1,4 millióan játékos nyomult vele egyszerre.

A Counter-Strike: Global Offensive ismét megdöntötte saját játékoscsúcsát: a hétvégén 1,4 millióan játszottak vele egyszerre a Steamen. Ez bizony szép teljesítmény egy 11 éves lövöldétől, bár a legutóbbi rekord alig egy hónapos: februárban 1,32 millió játékost szólított meg.

A nagy érdeklődésnek minden bizonnyal köze van a második részről szóló pletykáknak is, elképesztő hype van a folytatás körül, noha hivatalosan még be sem jelentették. Az új rekordot a fejlesztők a Twitter-csatornájukon köszönték meg a rajongóknak.

A SteamDB szerint egészen pontosan 1.420.183 játékosról van szó, de egész múlt héten alig ment le ez a szám félmillió alá, azaz még mindig elképesztően népszerű a shooter.

1.
1.
markoci555
kong az ürességtől a játék... ha sokan játszanának, akkor nem lenne régiónként 1-2 casual szerver, meg nem lehetnének olyan meccsek, amiket elég sokan posztolnak, hogy teljes silver csapat teljes global csapat ellen van
vagy mindenki faceitezik, ami megint nem mutat túl jól a csalóktól hemzsegő ***jukban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...