Az Activision továbbra is elkötelezett a Call of Duty: Mobile iránt

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 14.
  • Hír
Link másolása
Hiába érkeznek olyan hírek a Microsoft felől, hogy az új tulajdonos fokozatosan kivezetné a piacról a Call of Duty: Mobile-t a Warzone Mobile premierje után, a fejlesztők letették az esküt, hogy hosszú távon támogatják a játékot.

A múlt héten reppentek fel arról hírek, hogy a leendő Activison Blizzard vevő a Call of Duty: Warzone Mobile premierje után szépen fokozatosan kivéreztetné a Call of Duty Mobile-t, a fejlesztők erről hallani sem akarnak.

Mint az a nyilatkozatukban olvasható, "a Call of Duty: Mobile fontos részét képezi a teljes frencsájznak, illetve az általános mobilstratégiának", nekik vannak a legjobb rajongóik a világon, és továbbra is támogatni fogják a játékot, "robusztus ütemterveik vannak friss tartalmakkal, eseményekkel és frissítésekkel."

Az Activison tehát elkötelezett a Call of Duty Mobile iránt, amely 2019-ben indult útjára és csak az első évben 3 milliárd dollárt termelt. Ám az egy dolog, hogy a fejlesztők mit szeretnének, ha az nem egyezik a Microsoft terveivel. Meglátjuk, mit hoz a jövő!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...