Nyáron további négy Ubisoft-játék érkezik a Steamre

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 22.
  • Hír
Link másolása
A francia kiadó nem erőlteti tovább játékainál a Uplay- és az Epic Games Store-exkluzivitást, idén nyáron további négy cím költözik a Valve alkalmazásboltjába, így még több játékost szólíthatnak meg.

A Ubisoft még 2019 elején kezdte eltávolítani játékait a Steamről, amikor bejelentette, hogy a The Division 2-t kizárólag az Epic Games Store-ban és a Uplayben találjuk meg. Ezt további címek követték, bár megjegyeznénk, hogy csupán ideiglenes exkluzivitásról volt szó.

Tavaly novemberben - három évvel az eredeti megjelenés után - olyan játékok landoltak a Steamen, mint az Assassin's Creed: Valhalla, a Roller Champions és az Immortals Fenyx Rising, majd idén januárban a Scott Pilgrim vs. The World, a The Division 2 és a Watch Dogs: Legion. A sort május végén és nyáron a következő címek folytatják:


Ezúttal ugyan nem volt jól követhető exkluzivitási időszak. Mint ismert, az Epic az eladásokból csak 12 százalékot csippent le magának, szemben a Steammel, amely 20-30 százalékkal sarcolja meg a kiadókat és a fejlesztőket. A fenti játékok iránti kereslet bizonyára lelassult az utóbbi időszakban, a Ubisoft ezért döntött úgy, hogy a nagyobb felhasználóbázissal bíró Steamen is szerencsét próbál.

6.
6.
crytek
#5: Pont ezt írtam. Hogy sajnos a valvenak a végtelen pénznél is több kell így simán visszaengedik őket. Én pedig biztos elküldtem volna őket melegebb éghajlatra mivel nincsenek rászorulva az ubi címekre. És ebből többi gyökér cég is tanulna hogy epicezni akarsz akkor ott meg is rohadhattok örökre mert ide vissza soha..
5.
5.
Br1sk
4. de felfogtam. pont az volt a lényege amit írtam hogy üzletben nincs sértődöttség. pénzért simán visszajöhetnek. de te nem tudsz így gondolkodni mert sértődékeny vagy ami a reakciódból is látszik.
4.
4.
crytek
#2: Annál már csak értelmesebb hogy a leírtakat nem fogtad fel :)
3.
3.
silkgoat
gondolom elbaszott uplay nelkul meg se nyekken :D
2.
2.
Br1sk
1. csak szerepeltetniük kell a storejukban és már dől is nekik a pénz. 0 munka rengeteg extra bevétél. értelmes ember lehetsz ha nem érted.
elég jó mindegyik játék ezek közül szerintem nagyot fognak menni a steamen
1.
1.
crytek
Amikor rájövünk hogy a saját szarunknál még szarabb helyen is meg együttvéve is nem megy olyan jól a szekér akkor már menjünk vissza... Kár hogy a valvenak a világ összes pénze se lenne elég, mert ha elég volna akkor elhajtanám a helyükbe a büdös 3.14csába őket..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...