A FIFA 23 is csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához

  • Írta: szlav
  • 2023. május 10.
  • Akció
Link másolása
Az EA focis játéka a vártnál lényegesen korábban, már a jövő héten csatlakozik az EA Play-, és ezáltal az Xbox Game Pass Ultimate kínálatához. Egy korábbi címtől azonban búcsút kell vennünk.

Május 16-án csatlakozik az EA Play alapcsomagjához, vagyis a Play Listhez a FIFA 23. Ez egyben azt is jelenti, hogy az örök népszerűségnek örvendő széria legfrissebb darabja ezen a napon elérhetővé válik PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en egyaránt az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára.

A labdarúgó-szimulátor májusi érkezése meglepő, annak elődje, a FIFA 22 ugyanis egy hónappal később vált az előfizetéses csomagok részévé. Úgy tűnik, hogy az EA idén nem akart ennyit várni a széria utolsó darabjával - érdemes észben tartanunk, hogy az idén ősszel érkező játék már a EA Sports FC címmel, a hivatalos FIFA-licencek nélkül kerül a boltok polcaira.

Néhány játékos számára persze keserédes lesz ez a hónap, a FIFA 23 akciózását követően ugyanis rövidesen (május 31-én) távozik az EA Play és az Xbox Game Pass Ultimate csomagjából a két évvel korábbi felvonás, a FIFA 21. A FIFA 22-t nem éri változás.

1.
1.
crytek
Jedi-t várom ez nem érdekel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...