Egy évig még biztosan nem jelenik meg a Dragon Age: Dreadwolf

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 10.
  • Biznisz
Link másolása
Az EA közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, aminek végén beszélt a közeljövőben megjelenő játékairól is. Idén is lesznek sportjátékok, viszont az új Dragon Age jövő áprilisnál korábban tutira nem kerül a boltokba.

Kezdjük a száraz adatokkal: legutóbbi negyedévben az Electronic Arts rekordnak számító 1,95 milliárd dolláros nettó bevételt el, ami 11 százalékos növekedést jelent éves szinten. Ez elsősorban az élő szolgáltatási üzletág teljesítményének köszönhető - szóval igencsak pörög a kiadó szekere. Számunkra sokkal inkább fontosabbak a már bejelentett játékok megjelenési dátumai. A jelentésben kitértek a Dragon Age: Dreadwolfra, ami ilyen-olyan formában már 2017 óta fejlesztés alatt áll.

Habár a korábbi jelek arra utaltak, hogy 2023 folyamán megkapjuk a BioWare várva-várt szerepjátékát az aktuális pénzügyi évben - ami jövő március végéig tart - végül ez biztosan nem így lesz. Ehelyett csak 2024 áprilisától várhatjuk. Habár az anyag már elejétől a végéig végigjátszható állapotban van, úgy látszik, még egy évet legalább csiszolni kell rajta.

Ami viszont nyáron biztosan megérkezik, az a Lords of the Rings: Heroes of Middle Earth, a Super Mega Baseball 4 és az idei F1. Ősszel pedig az Immortals of Aveum, a Madden 24 és az EA Sports FC.

Az EA bejelentett egy új játékot is, ami az NHL 24, ami szintén az év végére várható, ezen kívül készülnek még egy bejelentés előtt álló versenyjátékkal is, amiről egyelőre nem tudni konkrétumokat.

Az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson emellett elismerte, hogy a Battlefield 2042 várakozásokon alul teljesített, s bár a következő 18 hónap szezonális frissítései visszahoztak néhány rajongót, túl késő volt. Mindezek ellenére az elnök bizakodó, bízik a Battlefield-csapatban és várja, hogy a jövőben "teljesen új módon tudják visszahozni" a szériát.

5.
5.
Doomsayer
Kezembe temetem a fejemet ettől a cucctól, de amúgy is már a negyedik különböző játékstílus lesz ezen a címen. Azt hitted a DA2 alá nem lehet menni, erre jött az Inquisition, most meg ez, amit büszkén hirdetnek, hogy az új God of War-ról másolnak (mega facepalm). Talán annyi szerencséje és esélye lesz, hogy nem open world lesz és hogy ez úttal akarnak bele sztorit is tenni.
4.
4.
drat576
#1: Szerintem még bőven van benne potenciál. A DAI Trespasser DLC pedig fel is vezeti a 4. részt, a konfliktust és a "gonosz"-t.
3.
3.
crytek
Lassan nem ártana végre végig vinni az első 3-at..
2.
2.
Sophisticated Karen
Elsot vegigtoltam anno. 2iknak csak a demoja volt meg. harmadik megvan psn, de soha nem volt erkezesem. Baldur's gate 3, Divinity OS 2 (melynek tobbszor nekivagtam) vagy Pathfinder 2 mind jobban erdekel (csak lenne ra idom).
1.
1.
Shao Kahn
Bármennyire is imádom a Dragon age franchize-t, ezt a 4.részt valahogy nem várom. Egyrészt nem bízom benne hogy egyenrangú lehet az előző részekkel.Másrészt még mindig nem értem mi újat tudna mutatni az előző részekhez képest, hiszen azok már kimerítették a Dragon age világában fellelhető összes gonoszt-ellenfelet-helyszínt. Félek hogy ez már nem egy nyílt világú akciójáték lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...