A Take-Two szerint már jövőre megjelenhet a Grand Theft Auto VI

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 18.
  • Biznisz
Link másolása
A kiadó közzétette legújabb éves pénzügyi jelentését és terveit, amely azt sugallja, hogy a Grand Theft Auto VI már 2024 folyamán a boltokba kerülhet. A Take-Two az idei pénzügyi évben rekordösszegű bevételre számít.

A Take-Two szépen előreszalad a számolásban: a 2025-ös pénzügyi évre (ami 2024 áprilisától indul) egészen megdöbbentő, 8 milliárd dolláros nettó árbevételt jósol, mivel "több úttörő címet" dob majd a piacra. Ez jelentős ugrás a 2023-as pénzügyi évre bejelentett 5,3 milliárd dollárhoz, és még az azt megelőző 3,5 milliárdhoz képest, ami arra utal, hogy valami jelentős anyag várható 2024. áprilisa és 2025. márciusa között.

Ez pedig mi más lenne, mint a Grand Theft Auto VI? Az biztos, hogy a következő pénzügyi évben számos érdekes anyag várható a kiadótól, amely "új mércét szeretne felállítani az iparágban", és reméli, hogy a lendületet utána is fenn tudják tartani. Tekintve, hogy a GTA Online egy igazi pénznyomda, még sikerülhet is! Az elmúlt három hónapban további 5 millió GTA V ment el, így az eladások már 180 millió darabnál járnak. Elképesztő!

A szokásos sportjátékokon felül már úton van Ken Levine új játéka, a Judas, érkezik egy új IP a 31st Uniontól, de a Hangar 13 is egy vadiúj Mafia-játékot kalapálhat, nem beszélve a BioShock új részéről sem a Cloud Chamber jóvoltából. Ilyen lista és a GTA VI mellett nem is annyira elképzelhetetlen a becsült 8 milliárd dollár bevétel.

Mindez csupán spekuláció, annak viszont egész érdekes.

3.
3.
Sophisticated Karen
Nem tudom hogy a "már" szó itt jól van e használva. A GTA5 majdnem 10 éves. Még ps3n jelent meg anno. Várom nagyon.
2.
2.
honest guy
Én még az 5. résszel sem játszottam. :D
Ideje lenne kipörgetni.
1.
1.
Shao Kahn
Jelenjen csak meg jövőre, nem akarok 2025-ig várni rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...