Ingyenes a Death Stranding az Epic Games Store-on

  • Írta: szlav
  • 2023. május 18.
  • Akció
Link másolása
Tudjuk, karácsonykor volt már, aki azonban akkor nem zsebelte be, ezen a héten beránthatja Hideo Kojima őrült mesterművét. A jövőheti ingyenes címet ezúttal is titkolja az Epic.

Tavaly karácsonyi ajándékként adták, most viszont újra ingyenes a Death Stranding az Epic Games Store-on. A játékra mindenképp érdemes lecsapni, ha még nem tettétek, hiszen a borús "postásszimulátor" mögött egy komplex és bizarr történet lapul, rendhagyó játékelemekkel és művészi látványvilággal megspékelve. Mást nem is vártunk a japán mestertől, Hideo Kojimától.

Az akció menetét már ismeritek: egy teljes hetetek van arra, hogy az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali kliensben a gyűjteményetekhez adjátok a játékot, amely azután örökre a tiétek marad.

Szívesen elárulnánk azt is, hogy milyen játékkal készül az Epic jövő csütörtökre, de ezúttal is csupán a "Mystery Game" felirat köszönt bennünket a beharangozó helyén. Annyi baj legyen, egy hét múlva újra jelentkezünk az aktuális ajándékkal!

1.
1.
hedzsooo
Biztosan beindul idovel a jatek, majd nekiesek meg a hosszu teli napok alatt ismet, igenyesen festo tyutyerka 1ebkent.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...