Végre mozgásban a System Shock 2: Enhanced Edition

  • Írta: szlav
  • 2023. május 21.
  • Videó
Link másolása
A System Shock-remake érkezését követően felújított formában tér vissza a System Shock 2 is. A Nightdive Studios végre leleplezte, hogy hogyan fest majd a modernizált változat.

Május 30-án végre megérkezik a System Shock-remake, a Nightdive Studios műve, amely teljesen az alapoktól felépítve hozza a modern korba a klasszikus sci-fi FPS-t. A felújítással foglalkozó csapat azonban ezzel párhuzamosan elvállalta a System Shock 2 felújítását is, igaz ebben az esetben nem komplett remake-et kapunk, hanem az eredeti játék kódjára épülő remastert.

Eddig nem tudhattuk, hogy ez miként fest majd, ma azonban ez megváltozott. A Nightdive közzétette a System Shock 2: Enhanced Edition első előzetesét, amely először picture-in-picture módban mutatja be a játék átvezetőit, később pedig éles betekintést enged a nyers játékmenetbe is.

Az első trailer megjelenésével együtt egy izgalmas új hír is érkezett: nem csupán PC-re, de Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd a System Shock 2: Enhanced Edition. A remasterelt játék dátumát egyelőre nem ismerjük, azt azonban érdemes észben tartani, hogy a hónap végén megjelenő System Shock-remake előrendelői ingyenesen megkapják majd a második rész felújított változatát is.

2.
2.
Extol
Ez a játék rengeteget jelent nekem. Az első modern 3D FPS amit anno Pentium 2-n játszottam, a demóját. Szaggatott rendesen, mégis lenyűgözött. Aztán jó pár évre rá fejeztem be, a teljes verziót
1.
1.
Sophisticated Karen
A shadowman remaster nagyon jó szóval bízok benne hogy ez is jó lesz. Az ss1 meg jövő héten jön.. mikor fogom így befejezni a Zeldat... Micsoda év.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...