Állítólag teljesen működőképes a Bloodborne elveszett PC-s verziója

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 22.
  • Pletyka
Link másolása
Ha van egy olyan PlayStation-exkluziv cím, amit a PC-sek nagyon irigyelnek, az a Bloodborne. Egy neves adatbányásznak bizonyítéka van rá, hogy a soulslike anyag PC-s portja már létezik, csak épp a fiókban van valahol.

A Bloodborne PC-s verziója bizony nagyon el van veszve, de van néhány bizonyíték rá, hogy a windowsos átirat valóban létezik, ráadásul nem holmi korai változat, hanem egy teljes, DLC-kkel teletömött build.

A Souls-játékok jól ismert adatbányásza, Lance McDonald osztotta meg új felfedezését a Twitteren, nevezetesen számos képernyőfotó látható a PC-s változatról a BloodborneWikin, amelyek a FromSoftware pályatervezőjétől származnak. McDonald szerint ezek a windowsos változat létezését bizonyítják, már csak a sarokban észrevehető betöltés-ikonnak is köszönhetően.

A screenshotok a játék Fishing Hamlet nevű területéről származnak, azaz a Bloodborne DLC-jéből, így talán a legfrissebb verzióról van szó. Reméljük, a héten megrendezésre kerülő PlayStation Showcase-en bejelentik a régóta késlekedő portot.

1.
1.
xanatos0911
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...