SGF 2023: Júniusban saját műsort tart a Yakuza-franchise csapata

  • Írta: szlav
  • 2023. május 29.
  • Rendezvény
Link másolása
A Ryu Ga Gotoku Studio bejelentette a saját nyári bemutatóját, az RGG Summit Summer Showcase-t. Jó eséllyel újra hallunk majd a régi-új névre keresztelt franchise új része, a Like a Dragon 8 felől.

Egyenesen a Ryu Ga Gotoku Studio Twitter-fiókjáról érkezett a hír, miszerint június 16-án, magyar idő szerint hajnali 5 órakor megrendezésre kerül az RGG Summit Summer 2023, a fejlesztőcsapat saját nyári bemutatója. Mivel a fejlesztőcsapatot lényegében egyetlen igazán népszerű franchise kapcsán ismerjük, nem nehéz kitalálni, hogy mi kerül majd terítékre.

Annál is inkább, mivel tavaly ősszel már két új YakuzaLike a Dragon-játékot is bemutattak. Egészen biztos tehát, hogy újra mozgásban láthatjuk majd a széria következő nagy, számozott epizódját, a Like a Dragon 8-at, de gyakorlatilag az is garantált, hogy az új spinoff-játék, a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is képernyőre kerül.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...