Lehet, hogy a The Elder Scrolls VI lesz Todd Howard utolsó dobása

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 13.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Todd Howard egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a Starfield után a The Elder Scrolls VI lehet az utolsó játék, amelynek fejlesztésében részt vesz.

A Fallout, a The Elder Scrolls és a Starfield játékok rendezője, Todd Howard az IGN-nek adott interjújában beszélt arról, hogy milyen elképzelései vannak a Starfield hosszú távú támogatásával kapcsolatban. A régóta várt, nagy figyelemnek örvendő sci-fi videójáték megjelenik idén szeptember 6-án, Howard pedig ezzel kapcsolatban pozitívan nyilatkozott: az a terv, hogy sokáig lesznek bővítések a játékhoz. 

A beszélgetés azonban ezután érkezett el az érdekes részéhez: szóba került a The Elder Scrolls VI és hogy ehhez a játékhoz meddig érkeznek még frissítések. Ekkor Todd Howard megjegyezte: "Ki tudja, meddig játszanak az emberek az Elder Scrollsszal? És hogy mikor lesz szükség a folytatásra? Én sem leszek már újra fiatal." 

Howard korábban már elmondta, hogy a The Elder Scrolls VI esetében ugyanolyan hosszú élettartamot vár, mint a Skyrimé volt: aminek az első megjelenése már több, mint tíz évvel ezelőtt történt. Ha ezeket mindet számításba vesszük, akkor a videójáték-fejlesztő a következő Elder Scrolls játék megjelenésekor már a 70 felé lépeget majd.

Nem is csoda, hogy valószínűleg a Starfield és a The Elder Scrolls VI lesz az utolsó dobása. 

10.
10.
Kamukaze
#3: Persze, nem kizárt a váltás! De mivel tényleg egy át-át-átdolgozott Morrowind alatt zakatoló motort használtak még a Skyrimben is, azért az emberben csak csak felmerül az újrahasznosítás gondolata. Nagyon ügyesnek tartom a tényleg hozzáértő és minőségi munkát készítő moddereket, de amikor ők pofoznak ki egy játékot, akkor talán nekik is kellene fizetést adni.
9.
9.
Low Noise
Ha meglátja a Star Wars Outlaws-t akkor azonnali hatállyal nyugdíjjazza magát szerintem. https://youtu.be/c7K2TA0bBpY
8.
8.
nomator
#6: Úgy értettem, hogy az ami akkor már-mar butuska de még elfogadható volt annak idején, átrakva 2023-ra egy 2.0-ás motorral, egy ilyen kompromisszumot elfogadnék.
7.
7.
Extol
Nem tudom mit magyaráz Todd, az örök ifjú, mindig mikor látom el se hiszem hogy 20 éve ugyanúgy néz ki
6.
6.
Heldengeist
#3: A Skyrim motorja semmilyen modern alapot nem hozott 2011-ben. Kicsit csiszoltak az Oblivion motorján (ami egy csiszolt Morrowind motor volt).
5.
5.
Br1sk
még 16 szor meggondolja addig :D
4.
4.
Sophisticated Karen
Todd a hazug senkinek se fog hiányozni. Akinek meg jó ez az ezer éves már 10+ éve is elavult engine. No comment.
3.
3.
nomator
#1: A Starfield már a Creation engine 2-vel fog jönni, jó kérdés hogy ez mennyiben tér el az eredeti változattól, de ha legalább technikailag azt a modern alapot hozza mint anno 11-ben a Skyrim, akkor már boldog vagyok.
2.
2.
crytek
#1: Minek másik? GTA 5 mellett kb a legjobban moddolhato engine. Skyrimből is amit ki tudtak hozni mezei userek az valami beszarás
1.
1.
Kamukaze
Az igazán nagy dobás az lenne, ha végre elkészülne, sőt.. Másik motorral
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...