SGF 2023: Augusztusban újra bétázik a The First Descendant

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A Nexon további részleteket árult el a külső nézetes, kooperatív RPG-shooteréről, és egyben megerősítette, hogy augusztusban egy újabb cross-platform bétatesztet rendeznek.

A dél-koreai Nexonnál készülő, négyfős co-opra kihegyezett looter-shooter elképesztően néz ki az Unreal Engine 5-tel megtámogatva. Az Xbox Games Showcase Extended eseményen egy jó hosszú gameplay bemutatót is láthattunk róla. Az elmúlt időszakban nem ültek a fejlesztők a babérjaikon, frissítettek a felhasználói felületen, jobb teljesítménynek és bossharcnak örülhetnek a játékosok.

A The First Descendant következő bétatesztjét 2023. augusztus 22-28. között rendezik mindhárom platformon egyszerre, vadiúj egyjátékos és kooperatív sztorimissziókat játszhatunk végig, és két, eddig soha nem látott karaktert - Valbyt és Kyle-t - is irányíthatjuk benne.

Albion világában játszódó anyagban egy Vulgus néven ismert idegen faj támadja meg otthonunkat, ahol hőseinkkel vissza kell vernünk az ellenség seregeit, beleértve a hatalmas kolosszusokat, akik ellen csak a csapatmunka és a taktika vezet sikerre.

A végleges változat 2023 utolsó negyedévében várható PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...