SGF 2023: Már tudjuk, mikor érkezik a szláv folklórból merítő Gord

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gordban nem csupán egy virágzó települést kell felépítenünk, hanem bemerészkedhetünk a körülötte lévő elátkozott földekre is, ahol szembeszállhatunk mindenféle földöntúli rémséggel.

A két éve bejelentett Gord egy igazán hangulatos dark fantasy világba kalauzolja a nagyérdeműt: miközben a településünket és a törzsünk túlélését menedzseljük, időnként a falakon túlra is elmerészkedünk, ahol a környező erdőkben mindenféle hátborzongató szörnyet és a rivális törzsek tagjai hányjuk kardélre.

Olyan, mintha a Frostpunk keveredett volna a The Witcher-játékokkal, ami nem véletlen a Covenantot alapító Stan Just korábban a 11-Bit Studiosnál és a CD Projekt RED-nél is dolgozott. 

Minden küldetés egyedi, kézzel készített lesz, népünk lakossága pedig kiemelten fontos, elvégre a betegségek és az éhínség bármikor felütheti a fejét. Kapunk procedurálisan generált szinteket is, ahol saját magunk állíthatunk be mindent, kezdve az ellenség típusától, az erőforrások számán át egészen az időjárás sajátosságaiig.

A játék 2023. augusztus 8-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...