Vadiúj stúdiót nyitott Dan Houser, a Rockstar alapítója

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 16.
  • Hír
Link másolása
Dan Houser, a Rockstar Games társalapítója visszatér a játékfejlesztéshez: az úriember új stúdiót nyitott Absurd Ventures néven. A csapat több platformon elérhető új IP-ket szeretne készíteni, de nem csak videojátékokat.

Dan Houser, a Rockstar korábbi fenegyereke olyan játékok vezető írója és kreatív rendezője volt, mint a GTA 5, a Red Dead Redemption 2 és a Bully, most új stúdiót nyitott Absurd Ventures néven. A stúdió több platformon elérhető, teljesen új frencsájzokat szeretne fejleszteni.

Olyan világokat építene Houser csapata, amelyekből élőszereplős és animációs filmeket, videojátékokat és képregényeket is lehetne készíteni, tehát nagyban gondolkodik a csapat.

Azt érdemes megjegyezni, hogy az Absurd Venturest még 2021-ben jegyezték be, ami azt jelenti, hogy a munkálatok már egy ideje folyamatban vannak náluk, de csak most verték nagy dobra a létezésüket.

1.
1.
nemrobotvagyok
Remélem a hangsúly a filantrópon lesz, nem csak a hatáskeltés miatt emelték ki.
és ha igen, akkor jó döntést hoz, érzi a felelősségét és a súlyát annak amivel eddig befolyással volt.A Rockstar nem akart irányt változtani, inkább kivált.

Így tovább !

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...