Megvan a The Callisto Protocol: Final Transmission megjelenési dátuma

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 17.
  • Letöltés
Link másolása
A PlayStation-tulajoknak korábban lesz elérhető a hónap végén érkező DLC, mint mindenki másnak, igaz, csupán csak két napról van itt szó, más exkluzivitást nem élveznek a Sony konzoljai.

A Striking Distance Studios, az eredeti Dead Space készítőjének, Glen Schofieldnek a csapata, még tavaly év végén dobta piacra a The Callisto Protocolt. Habár a játék messze nem rossz, számos apróság, dizájnbeli megoldás a szinté akkortájt megjelenő Dead Space-remake hatása rányomta a pecsétjét a játék fogadtatására. A mai napig vegyesek az értékelései - ez a Steamen sincs másképp. Ennek ellenére a fejlesztők nem hagytak fel a munkával, és a hónap végén kiadják a játék következő DLC-jét is, a Final Transmissiont.

Egy kis csavar a dologban, hogy a PlayStation 4 és PlayStation 5 tulajoknak kettő nappal korábban, június 27-én már elérhető lesz a kiegészítő, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re június 29-én lesz tölthető a DLC. Hogy a bővítény tartogat-e annyi tartalmat, hogy az elhivatott játékosok ne tudják kipörgetni azt a kettő nap alatt, még nem tudni, ugyanakkor az is kérdéses, hogy mi értelme van egy ilyen "exkluzivitásnak" úgy, hogy más bónuszt nem kapnak a Sony konzoljai.

1.
1.
Lackooo84
Pont a névnapomra, remek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...