Ingyenes a theHunter: Call of the Wild az Epic Games Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 22.
  • Akció
Link másolása
Mit szólnátok ahhoz, hogy a hajnali nap sugaraival kelve felvennétek a bakancsot, vállatokra a puskát és irány a természet! A theHunter: Call of the Wild már ingyenesen tölthető az Epic boltjából.

Ezúttal a vadászjátékok szerelmesei örülhetnek az Epic Games Store eheti ingyenes játékának. Mától egészen június 29-ig tölthető a theHunter: Call of the Wild. Ahogy azt a cim is sugallja, adott egy hatalmas bejárható pálya, ahol rengeteg időt töltünk a kiszemelt állat nyomainak kutatásával és tanulmányozásával, mielőtt a gyilkos golyót eleresztenénk.

Aki állatbarát, azoknak az Idle Champions of the Forgotten Realm tartalomcsomagját ajánljuk. Wulfgar's Legends of Renown Pack 100 dollárnyi kontentet foglal magában.

Kiderül az is, hogy mit kapunk ingyen a jövő héten. Egy humoros taktikai szerepjátékot, The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos cimmel, ami 2020-ban jelent meg, John Lang szerző jóvoltából. A játék számos fantasy toposzt figurázott ki, nem is rosszul.

3.
3.
Kamukaze
Én kipróbáltam, de számomra(értek a fegyverekhez, meg a lövészethez), enyhén szólva is vicces. Tudom tudom. Ki kell egyensúlyozni a játékot az előrehaladás végett, de akkor is..
2.
2.
sumblinker
Ölés nélkül sétálgatni lesz jó télire...
1.
1.
Extol
Milyen figyelmes a szakma, hogy kiszolgálja a nem-állatbarátokat is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...