Elsötétülnek a Forza Horizon 1 és 2 szerverei

  • Írta: szlav
  • 2023. június 24.
  • Gyászhír
Link másolása
Sajnos ennek is eljött az ideje: idén augusztusban megszűnik a Forza Horizon és a Forza Horizon 2 online támogatása. Az offline tartalmak továbbra is játszhatók maradnak, a szervereket azonban lelövi a Turn 10 csapata.

A Forza Horizon 2012-ben jelent meg Xbox 360-ra, melyet két évvel később követett a már Xbox One-ra is megjelenő Forza Horizon 2. Nem mai játékokról van tehát szó, de mindkét versenyjáték fontos szerepet játszott a hatalmas sikernek örvendő franchise történetében. Sajnos azonban ma csak rossz hírekkel tudunk szolgálni: a Turn 10 Studios sajnálattal bejelentette, hogy augusztus 22-én mindkét játék online támogatása megszűnik.

Habár az egyjátékos tartalmak érintetlenek maradnak, illetve továbbra is letölthető marad mindkét játék azok számára, akik korábban már megvásárolták őket, sajnos az összes matchmakinggel, leaderboardokkal és játékosok által készített tartalmakkal kapcsolatos funkciók működése leáll.

A legszomorúbb az egész történetben az, hogy digitális formában már jó ideje nem vásárolhatjuk meg a két címet, hiszen a Microsoft évekkel ezelőtt leszedte őket a digitális piactérről, vélhetően így elkerülve a licencújítás problémáit.  Így tehát nincs esélyünk rá, hogy az utolsó pillanatban beszerezzük a Forza Horizons 1 és 2-t a Microsoft Store-ról - természetesen lemezes kópiák továbbra is keringenek a szabadban, ezek azonban évről évre nagyobb ritkaságok lesznek.

3.
3.
Őrnagy
A Forza Horizon 2 és a Driveclub a 2 legjobb autós játék ÖRÖKRE AZ EGÉSZ VILÁGON. Persze, csak szigorúan számomra. Bocs, ha túl hangos voltam.
2.
2.
Neo1989
Anno az FH 2-ért vettem XO-t nem is bántam meg. És én is le...om a multit és lemezen vannak meg.
1.
1.
crytek
Nem gond egyik résznél se használom a "multis" funkciókat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...