Ingyenesen játszható kaland lesz a The Sims 5

Link másolása
A "Project Rene" álláshirdetése megerősíti, hogy a világ leghíresebb életszimulátor frencsájzának a folytatása ingyenesen játszható lesz.

A The Sims 5 már fejlesztés alatt áll és a franchise minden rajongója izgatottan várja, hogy mi sül ki a végén. Az egyelőre "Project Rene" néven ismert cím nem sokat mutatott meg eddig magából, de nemrégiben újabb betekintést nyerhettünk a The Sims 5 világába. 

Az Electronic Arts egy frissen közzé tett álláshirdetésében gyakorlatilag nyilvánosságra hozta, hogy a The Sims 5 egy free-to-play videójáték lesz. A "Head of Monetization & Marketplace, Project Rene" álláshirdetés szerint az a személy, aki ezt a pozíciót betölti, a játék free-to-play monetizációs gyakorlatáért lesz felelős.

A munkaköri leírás lényege: a jövőbeni monetizációs vezető feladata lesz a játék piacterén található mindenféle tartalom optimális árazásának meghatározása. Nem egyszerű feladat, ugyanis meg kell találnia azt a pontot, a profit maximalizálható és a játékosok is megtarthatók.

Nem ez az első alkalom, hogy az EA egy játékát ingyenessé teszi: több, mint nyolc év után már a The Sims 4 is ingyenes játékként szerezhető be. 

2.
2.
GAMEROD
A vége pedig az lesz, hogy valódi pénzért építi fel benne a játékos a kis birodalmát mint a való életben. Lakás 200 ezer euro, mosógép 250 euro stb...
1.
1.
sumblinker
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...