Mesterséges intelligencia születik az Overwatch-anime első részében

  • Írta: szlav
  • 2023. július 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az Overwatch saját anime-minisorozata. A Genesis első felvonásában a saját szemünkkel láthatjuk az Omnic-krízis hajnalát és a gépi intelligencia születését.

Hét évvel az Overwatch megjelenése után végre saját anime-stílusú minisorozatot kap a Blizzard nagysikerű IP-je. Habár a franchise novelláinak és képregényeinek hála így is alaposan kibontakozott ez a megpróbáltatásokkal küzdő, de mégis reményteli világ, most a történet legelejétől, az Omnic-krízis hajnalától ismerkedhetünk meg az eseményekkel.

A szemkápráztató rövidfilm ezzel azonban nem ért véget: a Genesis címen futó webes minisorozat még legalább két további epizódot kap. A következő felvonás egy hét múlva, azaz július 13-án debütál, szintén a YouTube-on.

A minisorozatot érkezése egyébként egybecseng az Overwatch 2 "törölt", ám időközben mégis csak újra felhasznált sztorimódjával. Habár a Blizzard a hagyományos értelemben vett kampány ötletét elvetette, a PvE-missziókat augusztus 10-től kisebb adagokban prezentálja majd. Ezek nyilván saját történettel érkeznek majd, melyeknek remekül megágyazhat a Genesis.

Az Overwatch 2 ingyenesen játszható PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...