Call of Duty: Modern Warfare III - visszatérhetünk Verdanskba?

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
A Modern Warfare III trailerében amellett, hogy bemutatkozik Makarov, többször is feltűnik Verdansk, a Call of Duty: Warzone hőn szeretett pályája.

A trailer nem sok gameplayt mutat, de a szemfülesek kiszúrhatták, hogy az ott bizony Verdansk. Látható a stadion, a börtön, illetve a gát egy része is, így valós okunk van reménykedni. A Warzone sikere miatt szerintem nem kell bemutatni senkinek sem a pályát, mindannyian oda jártunk meghalni. A 2022-es leváltása óta, ami a Calderára történt, nem volt esélyünk rajta játszani, de most a rajongók szeme újra felcsillanhatott.  

Price kapitány narrációja végén kiderül, hogy következő célpontja Vladimir Makarov lesz. Úgy látszik most is terroristák ellen lesz a küzdelem.

Annak ellenére, hogy valószínűleg a battle royale játékba nem tér vissza a pálya, a Modern Warfare III kampányában nagy eséllyel tiszteletét teszi, mi pedig már nagyon várjuk. Augusztus 17-én a nagy leleplezéssel kiderül minden.

A Call of Duty: Modern Warfare III november 10-én érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és PC-re.

2.
2.
Raam989
Ennek elég olcsón megúszós pénznyomda szaga van...
1.
1.
crytek
Szokásos jóság lesz..és MS-nak hála nem kell 5-6-7+ végtelen éveket + a csodára várni várni többé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...