A DC Universe Online PS5 és Xbox Series X portokat kap

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Eredetileg PS3-ra jelent meg a szuperhősös MMO konzolos kiadása, aminek úgy látszik nem lehet megtörni népszerűségét. A hírt a DC Universe Online oldalán, a legfrissebb blog bejegyzésben olvashatjuk.

Ted Stone, a vezető közösségi menedzser jelentette be, hogy idén az ünnepi szezonban érkeznek a jelen-generációs portok.

A teljesítmény javulás mellett, ami a legújabb és legjobb hardvereken történő játékkal jár, a csapat a játékmeneten és játékminőségen is dolgozik.” – írja Stone. A bejegyzéssel együtt egy roadmap is elérhető, amely alapján tudjuk, hogy előbb a „Save the Universe”, a „Homecoming” és a „Blue Beetle Ally” frissítésekre számíthatunk, majd karácsony tájékán érkezik a játék PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadása is. A képen láthatjuk, hogy az Xbox Series S nincs feltüntetve, mint platform, de remélhetőleg ez csak egy kisebb baki és nem azt jelenti, hogy a Series X gyengébb kistestvére nem fogja megkapni a frissített verziót.

Mivel csak a platformok lehetőségei újulnak meg és nem a szerverek, ezért nem kell attól tartanunk, hogy eddigi haladásunk elvész. Stone megnyugtatott minket, hogy minden eddig elért szintlépés a karakterünkkel és megvásárolt tárgy ugyanúgy ott lesz profilunkon.

2011 januárjában jelent meg eredetileg a játék még PS3-ra és PC-re, majd kapott PS4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es portot is. Több szempontból is kiemelkedő a DC Universe Online, de az egyik legszembetűnőbb – főleg a mai világban -, hogy nincs havi előfizetéses rendszere, ergo anélkül játszhatunk vele ingyen, hogy folyamatosan emlékeztetnének minket a battlepassra vagy egyéb pénzéhes megoldásra.

2.
2.
szlav
#1: Nem, nem hasonlít a keleti gatcha játékokra. Ez klasszikus MMORPG. Inkább a City of Heroes-szal vagy bármelyik hagyományos MMO-val vonható párhuzamba (WoW, FF14, GW2, SWTOR, stb.) A játék érdekessége az, hogy a DC-hősök mintájára (akár a képességeiket vegyítve) teljesen saját szuperhőst hozhatunk létre.
1.
1.
Shao Kahn
Bevallom, most hallok először erről a játékról, de vonzónak tűnik. Megkérdezném, hogy a játék hasonló-e a Genshin Impacthoz, vagy Honkai Star Railhez (persze DC köntösben)?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...