GC 2023: Mozgásban a The First Descendant

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A Destiny és a Final Fantasy „szerelemgyerekének” (legalábbis e kettőből inpsirálódhattak az alkotók) nyílt bétája szeptember 19 és 25 között lesz, mégpedig crossplay-támogatással, vagyis konzolos játékosokon kívül PC-s felhasználókkal is összefuthatunk majd.

A The First Descendant egy vérbeli looter-shooternek tűnik RPG elemekkel, illetve lenyűgöző látványvilággal kombinálva. Albion világa, sőt az egész emberiség veszélyben van, és rajtunk áll vagy bukik mindennek a megmentése. A Nexon Games által fejlesztett alkotásba játékmenet szintjén is bepillantást nyertünk, igaz csak pár értékes másodpercre.

Az Unreal Engine 5 motorjával készült játék 4 fős co-opot, csapatmunkára ösztönző boss-harcokat, különleges karaktereket és élvezetes fegyverkezelést, illetve lootolást tartogat számunkra.

Szeptember 19 és 25 között lesz lehetőségünk kipróbálni PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en és PC-n.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...