Hamarosan újra játszhatunk a vérfagyasztó Siren videójátékkal?

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 3.
  • Pletyka
Link másolása
Az Insider Gaming forrásai szerint a Sony Interactive Entertainment frissítette a klasszikus horror, a Siren védjegyét. Vajon tényleg megújítják az eredetileg PlayStation 2-re kiadott játékot?

Az Insider Gaming nemrégiben megosztotta a nagyközönséggel, hogy a Siren címre hallgató, ikonikus horror videójáték talán újabb köntösben hallathat magáról a közeljövőben. A Sony ugyanis frissítette a videójáték védjegyét, ami azt sugallja, hogy valószínűleg új életet lehelnek majd az elfeledett klasszikusba. Az eredetileg PlayStation 2-re megjelent franchise 2003 és 2008 között volt porondon, azóta viszont igencsak megkopott a hírneve és eltűnt a süllyesztőben. Nemrégiben ütötte fel a fejét egy pletyka, miszerint a Sony újból hozzányúlhat a játékokhoz, azonban érdemleges bizonyíték még csak most került nyilvánosságra. 

És persze, mondanunk sem kell, ez sincs kőbe vésve. Ha azonban mégis igaz, akkor sem tudjuk, hogy mire számítsunk: lehet, hogy egy remaster vagy egy remake, esetleg egy teljesen új játék? Reméljük, hogy a közeljövőben pontot rakhatunk az ügy végére. 

5.
5.
crytek
Egyébként aki keni vágja az összes Sirent attól kérdem hogy a Fordidden Siren vagy hogy vannak ezek?

Anno mikor megjelenés előtt volt a Forbidden Siren megtetszettek a videok róla.. PS plusba benne van még sose toltam (sajnos a game pass nagyon leköt)
4.
4.
Feri899
Szerintem adják ki a sima alapjátékot és kérjenek érte 24 900 forintot.
Ja várj, ez nem Rockstar játék...
3.
3.
zoenn
Imádtam a Blood Curse-t. https://youtu.be/0LuTGvN0sX8?si=Rd29BBr3Z0p3TCP7
2.
2.
thelegendary
Máig nagy kedvenc az első 2 rész. A a 2008 as remake nek is meg van a bája. Szívesen fogadnék bármi régi - újat a fronton.
1.
1.
crytek
Egy remake jó lenne belőle!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...