A Little Nightmares 3-ban nem lesz lehetőség az osztott képernyős játékra

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Supermassive Games elárulta, hogy a Little Nightmares 3-ban azért van csak online co-op, hogy a barátokkal való játék ne rombolja le a hátborzongató, különleges atmoszférát.

"A kooperáció volt a rajongóink által leginkább kért funkció, ezért nagyon fontos volt számunkra, hogy ezt megadjuk nekik." - mondta a Bandai Namco producere, Coralie Feniello a Gamesradarnak adott interjújában. És a fejlesztők be is tartják az ígéretüket, egyetlen kikötéssel. Aki a Little Nightmares 3 videójátékot egy kanapén ülve, osztott képernyőn, nagyokat nevetgélve szeretné játszani, nos, annak a játékosnak most csalódnia kell. A Bandai Namco és a Supermassive Games ragaszkodik hozzá, hogy bár a többjátékos mód megvalósuljon a játékban, az ne vegyen el a különleges, horrorisztikus atmoszférájából.

Ezzel szemben senki ne aggódjon, aki teljesen egyedül szeretné játszani a szoftvert, az is működni fog! "Tényleg azt szeretnénk, ha a játékos úgy élné át a játékot, ahogyan ő maga akarja. Szóval ezért tartottuk meg az egyjátékos módot is, így ha nem játszol online co-opot, akkor is tudsz majd játszani a veled lévő mesterséges intelligenciával." - tették hozzá a beszélgetés során. 

A Little Nightmares 3 valamikor 2024-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re.

1.
1.
crytek
Számomra egyáltalán nem gond
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...