A Red Dead Redemption PlayStation 4-es verziója már 60 fps-sel is futhat

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rockstar Games kiadott egy meglepetés frissítést a Red Dead Redemption PlayStation 4-es változatához: ha PlayStation 5 konzolokon játsszuk, akkor elérhető a 60 fps-es sebesség is.

A Rockstar Games korábban már meglepte a Red Dead Redemption videójáték-sorozat rajongóit azzal, hogy kiadta az első játék PlayStation 4 és Nintendo Switch portját. Ezzel azonban nincs vége a sorozatos meglepetéseknek: a Red Dead Redemption PlayStation 4-es verzióján már elérhető a 60 fps, amennyiben PlayStation 5 konzolokon játszunk. A frissítést a játékosok vették észre, amikor megnyitották a beállításokat tartalmazó menüpontot. 

A Rockstar azonban még mindig tartogathat váratlan bejelentéseket a tarsolyában: korábban már szemfüles játékosok kiszúrták, hogy a Red Dead Redemption 2 végre befuthat Nintendo Switch konzolokra is. De nem csak jó hírek érkeznek a játékfejlesztő cégtől: a Red Dead Redemption-sorozat írója, Michael Unsworth nemrég elhagyta a posztját, közel 16 év után. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő a franchise számára!

3.
3.
Hunszi
#1: #2: Előbb utóbb az is úgy fog. A Microsoft iratokból kiszivárogtak olyan részletek, hogy készülőben van a next-gen update.
2.
2.
crytek
#1: Akkor mit adhatnának el majd ps6-ra remastered néven? Majd az új konzolokra tuti lesz ilyen
1.
1.
nemfontos
De a második rész az persze nem futhat... még ps5 -ön sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...