Már elérhetőek az Epic legújabb ingyenes játékai

Link másolása
Az Epic Games Store garantáltan gondoskodik a halloweeni hangulatról: az e heti díjmentesen begyűjthető videójátékoktól feláll majd a szőr a hátunkon!

Az Epic rajongói már pontosan tudják, hogy mit jelent a csütörtök délután: ingyenes címeket! Ezen a héten két hátborzongató videójátékot próbálhatnak majd ki az érdeklődők. A mai naptól elérhető a Tandem: A Tale of Shadows, amiben egy eltűnt varázslót kell felkutatnunk egy játékmackó társaságában. A másik pedig egy véresebb alkotás, a The Evil Within 2-ben segítenünk kell Sebastiannak egy valóra vált rémálomban megtalálni a lányát. Valószínűleg egyik játék sem ismeretlen a horror műfaj rajongóinak. 

Az ingyenes móka jövőhéten sem marad el, a soron következő játékokról is lehullt a lepel. November 2-től elérhető lesz majd az A F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, ami egy 2021-es metroidvania cím és a Turnip Boy Commits Tax Evasion elragadó világa. 

1.
1.
memoryman
Ezt az árnyékost már néztem Steamen, de nem volt meggyőző. Túl kevés értékelés van rajta, de így ingyen most behúzom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...