Egy univerzumban játszódik a Spider-Man 2 és a készülő Wolverine-játék

  • Írta: osan
  • 2023. október 28.
  • Pletyka
Link másolása
Most már 3 játék is kikerült az Insomniac csapatától, melyek a Marvel képregényeit vették alapul. A jelenleg is készülő 4. játékról, a Wolverine-ről ugyan még nincs sok információnk, de most kiderült, hogy ugyanabban a világban fog játszódni, mint Peter és Miles kalandja.

A Kinda Funny Games YouTube-csatornáján található meg az interjú Bryan Inthiarral, a Spider-Man 2 rendezőjével. A videó alapvetően a legújabb szuperhőskaland spoilereiről szól, így annak, aki új élményként szeretné majd megélni a játékot kiragadjuk a számunkra releváns információkat:

Mindannyian a 1048-ban vannak... Azt hiszem jól mondtam.” – jegyezte meg Inthiar kuncogva. A 1048-as szám, amire a rendező utal, a pókverzumból lehet ismerős, hiszen onnan tudhatjuk, hogy a játékok a 1048-as univerzumban léteznek.

Az amerikai IGN is készített interjút az említett rendezővel, melyben az a kérdés hangzott el, hogy terveznek-e több kikacsintást a Wolverine-játékról:

Nem lennénk igazi Marvel rajongók, ha nem beszélnénk erről, de úgy gondolom a mi megközelítésünk az volt, hogy ’Hé, ezeknek a játékoknak a fejlesztése nagyon nehéz. Nagyon bonyolultak.' Úgy voltunk vele, hogy 'Hagyjuk a Wolverine csapatot dolgozni.' Hagyjuk őket dolgozni, és ha valami történik a jövőben, az nagyszerű lesz..." - mondta Intihar.

Egyelőre ennyi, sajnos több információ még nem derült ki Farkas kalandjáról, de már ez is nagyon izgalmas potenciállal rendelkezik. Gondoljunk csak bele milyen lenne, ha Peter és Miles véletlen összefutna Logannel!

7.
7.
zoli12i
#6: Na erre kíváncsi leszek! Mert elvileg egy Venom spinoff is lesz, akkor talán ott bukkan fel.
6.
6.
Macifasz
#5: Ez nem pletyka, konkrétan rákérdeztek a játék rendezőjénél erre, aki csak annyit mondott, hogy "Stay tuned." :-) Amúgy sztem nem fognak a Wolverine játékig várni a karakter debütálásával, hanem már valamelyik Póki 2 DLC-ben behozzák. Ugye már a 2018-as első Póki játékban is volt egy utalás az ő karakterére. :-)
5.
5.
zoli12i
Jött most egy olyan pletyka, miszerint az egyik Insomniac fejes meglebegtette, hogy lesz valszeg tőlük Daredevil content is valamilyen formában. Talán a farkas játékban fog felbukkanni ?
4.
4.
A Fénybenjáró
#3: Spiderman 1
Spiderman 2
Spiderman: Miles Morales
3.
3.
AbsurdShark
Melyik az a három játék az Insomniac-tól ami egy Marvel univerzumban játszódik? Úgy tudtam csak két pókember játékot csináltak, plusz annak a kiegészítőit, meg DLC-it.
2.
2.
Macifasz
#1: Hát pedig engem meglepne, ha 2025 előtt megkapnánk. Az Insomniac valszeg még a Póki 2-höz hegesztik a DLC-ket és majd ha azok megvannak, akkor fognak 100%-ban a Wolverine játékra koncentrálni.
1.
1.
Shao Kahn
Csak ne kelljen 2025-ig várni a megjelenésére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...