Valami nagy dobással készül a Capcom a jövő év elejére

  • Írta: szlav
  • 2023. október 30.
  • Pletyka
Link másolása
Hatalmasat tarol mostanában a Capcom, ráadásul úgy tűnik, még ebben az üzleti évben lesz egy nagy dobása a japánoknak. Ha ez igaz, akkor jövő március előtt piacra kerülhet egy eddig be nem jelentett, nagy kaliberű cím.

Az r/GamingLeaksAndRumours subredditen ütötte fel a fejét a Capcom azon dokumentuma, amely a legutóbbi pénzügyi eredmények mellett az idei üzleti év hátralévő részére szánt terveket is taglalta. Innen tudhattuk meg, hogy a japán játékgyártó a 2024. márciusáig tartó időszakban még piacra fog dobni egy nagy, AAA-kategóriás címet, amely egy eddig be nem jelentett projekt. Igen, mi is érezzük, hogy túl sok idejük nincs már a leleplezésre, de mire jó a The Game Awards trailerzuhataga, ha nem pontosan erre?

Ezzel pedig meg is kezdődhet a találgatás arról, hogy miféle címet rejtegethet a Capcom. A kézenfekvő opció egy új Monster Hunter-játék vagy egy újabb Resident Evil-remake lenne, de természetesen egy vadiúj IP sem lenne teljesen elképzelhetetlen. Ha igazán vad találgatásba akarnánk bocsátkozni, akkor akár a Dino Crisis címét is felemlegethetnénk, ezzel azonban inkább nem is fájdítjuk a rajongók szívét.

2.
2.
Zisten
Háááát egy Monster Hunter mindig jöhet.
Csak ne olyan legyen mint a RISE... mert az a Sunbreak nélkül egy kalap**@r.
1.
1.
tonyrhun
En a Dragon's Dogma 2-t varom toluk (:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...