Itt van a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 főszereplője

  • Írta: osan
  • 2023. november 1.
  • Videó
Link másolása
Nem olyan rég hallhattunk a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ről, de most is érkezett egy kibeszélővideó, melyben a főszereplőről esik szó, sőt egyéb, a játékkal kapcsolatos információk is kiderülnek.

Kalandos, vagy inkább hányattatott sorsa van a játéknak, hiszen a 2019-es bejelentése óta már majdnem el is kaszálták, de hála égnek otthonra talált új fejlesztőinél, a The Chinese Room csapatánál. A kibeszélővideó vagy fejlesztői stream során megismerhetjük főszereplőnket, Phyre-t, aki 100 év szunyókálás után magához tér a modernkori Seattle városában. Kezén egy különös jel van, mellyel egy másik vámpírral, Fabiennel van összekötve. A kapcsolat kettejük között meglehetősen különös, tekintve, hogy Fabien mindig velünk lesz a játék során, már csak azért is, mert a sajátunkon kívül az ő hangja is a fejünkben él.

Szó esett a játék történetéről is, legalábbis annak RPG-s mivoltáról. Nemcsak a dialógusoknál választott opciók fogják befolyásolni a történetet és a játékmenetet, de olyan választási lehetőségek is közrejátszanak majd a végkifejletben, minthogy melyik klánhoz szegődünk el, de kisebb reakciókat például az is kiválthat, hogy épp milyen gúnyát viselünk. A klán választása egyébként is érdekesnek hangzik, hiszen képességeink nagy részét fogja meghatározni.

Ha a közeljövőben nem történik semmi negatív a játékkal és folytatódhat normálisan a fejlesztés, akkor valamikor jövő év végén, ősszel számíthatunk a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-re PlayStation 5-ön, Xbox Series S/X-en és PC-n.

1.
1.
markoci555
még jó, hogy odatették, hogy postalfa, mert ezzel még van azért munka... mondjuk, hogy a szinkron elfogadható, de a karakterek nem úgy vannak animálva, hogy kéne, nincs elég mimika
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...