Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - bemutatkozik a Banu Haqim klán

  • Írta: szlav
  • 2023. december 1.
  • Videó
Link másolása
A Vampire: The Masquerade rezidens orgyilkos-klánja, a Banu Haqim is képviselteti magát a Bloodlines 2-ben. Lássuk, milyen lesz az árnyak közt lopakodni!

Úgy tűnik, hogy a The Chinese Room gondozásában végre tényleg épkézláb játék készül a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ből... ennek bizonyára a Paradox Interactive is nagyon örül. Még a PC Gaming Show: Most Wanted adására is sikerült "kivinniük" a játékot, hogy bemutassák a választható vámpírklánok egyikét.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Brujah és Tremere klánok is játszható opciót jelentenek majd a Bloodlines 2-ben, most pedig bemutatkozott a lopakodásra és orgyilkosságra szakosodott Banu Haqim is. Ha vámpírként ti is az árnyékok közt leselkedve, az áldozatokat módszeresen becserkészve szeretnétek meghódítani Seattle vérben ázó utcáit, akkor ez lesz a tökéletes választás számotokra!

Ha nem jön közbe semmi váratlan, akkor a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 jövő ősszel érkezhet meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...