Közös projekten dolgozott a Bend Studio és a Naughty Dog

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Egy animátor LinkedIn-profilja szerint egy időben a Days Gone fejlesztője és a Naughty Dog egy bejelentésre váró projekten dolgozott közösen. Meg is indultak a találgatások, hogy mi lehetett az a játék.

Egy bizonyos Adam Lawson senior gameplay animátorként dolgozott a Bend Studio-nál, mielőtt az Archetype Entertainmenthez szerződött volna. A fejlesztő LinkedIn-oldala alapján egy ideig közös projekten dolgozott a Days Gone-ért felelős csapat és a Naughty Dog.

A felfedezés után megindultak a találgatások a fórumokon a be nem jelentett játék mibenlétéről. Sokak számára fellángolt a remény a Days Gone 2 iránt, ám mint tudjuk, a nyitott világú zombis cím folytatását már biztosan elkaszálta a Sony. A Siphon Filter új részére pedig hiába várunk már 15 éve, a japánokat nem nagyon érdekli a brand feltámasztása.

A legvalószínűbb forgatókönyv szerint a Bend Studios a The Last of Us multiplayer mellékágába segített be a Naughty Dognak, ám mint tudjuk, azt a múlt héten hivatalosan is törölték. Ám a Bend csapata nem unatkozik, hiszen már tavaly óta tudjuk, hogy egy teljesen új IP-t fejlesztenek, amely "a Days Gone rendszereire épül". Ám ennél bővebb információkat azóta sem hallottunk a projekt felől.

4.
4.
Low Noise
Nem tudom megvalósul e a Days Gone sorozat, ha az sikeres lesz, akkor talán lesz Days Gone 2 is.
3.
3.
daenath
Adva van/volt a DG folytatasa, de sajna ez nem lesz...en mint tosgyokeres ps-es ezt undoritonak tartom.
2.
2.
zoli12i
#1: Bend folytatta volna csak Jimbo nem volt elégedett DG-al.
1.
1.
JinjeR
Days Gone 2 day one vétel lenne részemről,a pcsek felszopkodása helyett inkább azt kellene fejleszte(t)ni.
A TLOU Part II Remasterednek se látom értelmét,persze ez is csak arról szól hogy majd ki tudják adni pcre,szégyen ami manapság a Sonynál megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...