Ezekre számíthatunk 2024-ben a WoW-tól és WoW Classic-tól

  • Írta: osan
  • 2023. december 20.
  • Letöltés
Link másolása
Nem kell aggódni, jövőre sem maradunk WoW-tartalom nélkül, és most a Blizzard meg is osztotta, hogy milyen tervekkel állt elő 2024-re. A nagyobb lélegzetvételű The War Within előtt még számíthatunk pár jóságra.

Megérkeztek a 2024-es roadmap-ek mind a World of Warcrafthoz, mind a World of Warcraft Classichoz, és bőven el leszünk látva jóságokkal. A fővonalas World of Warcrafthoz késő nyáron érkezik a The War Within kiegészítő, de előtte még 3 tartalomfrissítéssel is gazdagabb lesz a játék világa a Dragonflight expanzión – a The War Within lesz a kezdő epizódja a Worldsoul Saga kiegészítőtrilógiának, amit még novemberben jelentettek be.

A klasszikus játékhoz, mint azt tudjuk, várható a harmadik kiegészítő, a Cataclysm érkezése, és azt is nyárra datálják, bár olybá tűnik, hogy kicsivel korábbra, mint a The War Withint. Előtte viszont még az idei télre tervezik a kiegészítő bétafutamját, így ajánlott figyelemmel követni a Blizzard oldalát, már, ha persze ki szeretnénk azt próbálni még a hivatalos megjelenés előtt.

2.
2.
crytek
Nem mernek belevágni egy konzolos verzióba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...