Látványos gameplay trailert kapott a Pioner

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 20.
  • Videó
Link másolása
A GFA Games játékát bevallottan a S.T.A.L.K.E.R. és a Metro-játékok ihlették, ehhez persze elég ránézni a Pionerre, elég nyilvánvaló a hasonlóság. A PvP-re és PvE-re kihegyezett MMO most egy friss előzetessel jelentkezett.

A Pioner egy vérbeli MMORPG lesz, amelyben a fő cél a túlélés és veszélyekkel tarkított világ felfedezése. A mutánsokkal és minden egyéb rémséggel tarkított bejárható terep mellett az ellenséges játékosok is borsot törhetnek az orrunk alá, ám a fejlesztők számos eseménnyel, frakciókkal és küldetésekkel gazdagítják a teendőink sorát.

Akár zsoldosként, banditaként, karavánőrként, felfedezőként vagy pionírként játszol, mindig megtalálod a számításodat a neves ukrán shooterek (S.T.A.L.K.E.R., Metro 2033) hangulatából és játékmenetéből nagy kanállal merítő Pionerben.

Várhatóan 2024 folyamán ér révbe a fejlesztés a GFA Games berkein belül PC-n, ám most, az év végére egy új gameplay trailernek örülhetünk.

3.
3.
silkgoat
#2: Ehh, ember minek erolteted meg magad. Hagyd mar szellemileg onanizalni sajat magara. :D
2.
2.
markoci555
#1: szokásos anti-multiplayer kommented nem maradhat el, kit érdekel ügye, hogy a készítők külön módot csináltak, hogy senki ne tudja megzavarni a játékot, gyakorlatilag egy single player élményt létrehozva

nagyon várom már, és még mindig semmi hivatalos, remélem nem nyögik be, hogy akkor legyen epic exkluzív
1.
1.
crytek
Előkép alapján kezdtem örülni de ismét egy multis game :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...