Elindult az Epic Games Store nagy karácsonyi ajándékszórása

  • Írta: szlav
  • 2023. december 21.
  • Akció
Link másolása
Nyakunkon a karácsony, ünnepi hangulatba került az Epic is! A következő hetekben érdemes lesz minden nap felnézni az Epic Games Store-ra, hiszen minden nap bezsákolhatunk majd legalább egy új, teljesen ingyenes játékot.

Az Epic Games Store 2018-as indulása óta bevett szokás, hogy az áruház nagyvonalúsága átüti a plafont is az év végi időszakban. A tegnapi nappal már elindult, és egészen 2024. január 4-ig tart majd az Epic idei ajándékszórása, melynek keretei közt minden nap (pontban 17:00-tól) újabb ingyenes játékra tehetünk szert, mindössze néhány kattintásért cserébe.

Az első ilyen cím tegnap a DNF Duel volt, ma pedig egy kisebb cím, a Melvor Idle zsákolható be bármiféle felár nélkül. Az ingyenes címeket minden nap az Epic Games Store weboldalán, illetve az asztali kliensben adhatjátok hozzá a profilotokhoz, vagyis érdemes lesz rendszeresen rácsekkolni az üzletre, de a biztonság kedvéért mi is beszámolunk majd az aktuális ajándékokról.

Természetesen az ingyenes címek mellett elindult az Epic nagy karácsonyi vására is, amely óriási akciókkal vár mindenkit, egészen január 10-ig. Emellett kapásból zsebre vághatunk egy 33%-os kupont is, amit szintén január 10-ig olyan egyéb címeknél is hasznosíthatunk, amelyek nem kerültek be az ünnepi akciózásba. Érdemes lesz tehát körülnézni az áruházban!

20.
20.
Ca$Hman
Szépen elbeszélgettél magaddal, Crytek uram :) .
19.
19.
crytek
Hm állítólag csak lesz egy "nagy cím" majd...Marvel’s Guardians of the Galaxy személyében..
18.
18.
crytek
#17: És igen újabb nívós cím ami szívárgott :)
17.
17.
crytek
Igaz lett a szivárgás Cat Quest..akkor holnapi is adott a Snakebird Complete személyében.
Nincs lóvé nagy játékra ez van... :)
16.
16.
crytek
#12: Hát sajnos bejött a gagyibb verzió :)

Szerintem epic is emelhetne árat a store-ban mint a sony és mondhatnák azt hogy azért emelnek hogy minőségibb ingyen cumokat tudjon adni és akkor jönnének ilyenek :) :)
15.
15.
Doomsayer
#14: Nem is vagy vele egyedül amúgy. Tegnap is olvastam egy értelmes kommentet, ami hozzáértő és segítőkész volt és jó tanácsokat mondott gépépítéssel kapcsolatban. De ő is például (gondolom) annyira nem szerette a DRS-t, hogy 3060 Ti videokártyához alsó hangon 1080p monitort javasolt. Én egyébként elhiszem és meg is értem ezt is, de akkor sem megoldás arra, hogy 55-65-75" kijelzőn nem jó az 1080p, mert akkora kockák vannak a képen, mint a lépcsőzázban... a Minecraft-ban.
14.
14.
crytek
#13: Felőlem válthatja..én egy játékba se használom pc-n ezeket.
13.
13.
Doomsayer
#12: Akárhogy is nézzük, hogy a Deus Ex Mankind Divided is volt már sokszor brutál akcióban és speciel nekem is megvan minden platformra, attól még az egy nagyon jó játék. Főleg, ha valaki szereti az ilyen lopakodós meg dumálós féléket. Viszont amikor kijött, akkor sokak panaszkodtak, hogy nagy a gépigénye. Nem volt egyébként nagy a gépigénye, mert még egy akkoriban réginek, és közepesnek számító gépen is szépen ment, csak pont akkor kezdett full agyas lenni a PC-s közösség egy része, ahogy beérkezett az új generáció és megcsappant az átlag IQ. Annyi volt a játékkal, hogy a gyári Ultra preset beállításnál rajta volt 8, vagy 16X MSAA (drága fajta élsimítás), ami az akkori gépeket jócskán megtizedelte. Ezek meg nem számítottak rá, mert már megszokták addigra a TAA-t és az FXAA-t. Persze, ha lejjebb vetted az MSAA-t, akkor már kenyérpirítón is elment majdnem fullon, de a rívás miatt úgy vonult be a történelembe a játék, hogy magas a gépigénye emiatt az elhibázott Ultra preset miatt. Nem hiába, az óta az okosabb fejlesztők már odafigyelnek erre és pl az új Avatar-os Far Cry résznél már nem is lehet a játékon belül max grafikát beállítani, hanem ez fent van tartva indítási paraméternek. Mivel a régi "bölcsesség" megmaradt és sok PC-s odamegy olyan géppel, amiről csak ő hiszi azt, hogy jó, de közben 6-8 éves és új korában is alsó-középkategória volt és gond nélkül rottyra vágja a grafikát, utána meg tele a net azzal, hogy semmi jó gépen nem megy a játék.

De ezt az aranyos kis történetet csak neked írtam le, mint karácsonyi ajándék, hiszen jól tudom, hogy ha valaki, akkor te magad örülsz a legjobban annak, hogy vége az Anti Aliasing balhénak, mivel minden egyes inkarnációját ennek leváltotta a DLSS, az FSR és a többi DRS. :)
12.
12.
crytek
Színséma alapján páran tippeltek amik valóban hasonlítanak a képre,de mindenki jobban jár ha a "leak-ebb" tipp jön be ami a mai napra a Deus Ex Mankind Divided
11.
11.
crytek
#10: Aki nagyra vár egyre fogy a remény :)

Cat Quest 28th
Snakebird Complete 29th.
Celeste januar 2

Szóval már nem sok nap van amire elvileg nincs meg (már ha ezek igazak lesznek)
10.
10.
Doomsayer
#9: Ma direkt nem olvastam el a kommentjeidet, nehogy elspoilerezd nekem az ajándékot.

Amúgy az lett és örülök is neki, mert ez egy atom jó játék. Már rég végig vittem GP-ben, de most a DLC miatt lehet újra kéne tóni.

Minden esetre köszi tim szvíni.
9.
9.
crytek
Állítólag a mai:

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition
8.
8.
crytek
A mai állítólag egy hatalmas sose bundlezott, sose ps plussozott, sose game passozot cím lesz = Ghostwire Tokyo :)
7.
7.
hedzsooo
Alan Wake 2-re ralesek en is
6.
6.
FrankBlack
#5: Igen, pontosan. Nekem pl. az Uncharted -50% plusz a kupon és igy 5500 Ft körül jött ki (kb 14€).
5.
5.
Doomsayer
Vegyétek meg az elen wék 2-t. Amúgy igen, ahogy a 4-es mondja. Mindenre érvényes a kupon, ami 14.99€ vagy felette árban van, akármennyi kedvezmény van rajta: tehát abból is mínusz 33% és ahogy elhasználta az ember a kupont, kapja a következőt. Hozzáteszem, egyszerre több játék is mehet a kosárba, nem kell egyesével vásárolni, mert levonja egyszerre is az egyharmadát.

RDR lehetlovagolni 2: 13€
Jedi Nemfogakadozni Survivor: 23€
Dad of War: 16€

stb

Jó játékok, jó árban. Rávernek sokszor a kulcsos oldalakra is, szóval most érdemes berámolni az anyagot.
4.
4.
Grabowsky30+
#3: Még annyival kiegészíteném, hogy a kupon nem egyszeri vásárlásra szól! Január valameddig érvényes!
3.
3.
FrankBlack
A kupon érvényes arra is, ami benne van a karácsonyi akcióban, de csak olyanra váltható be aminek az ára több mint 4400 Ft ($14.99)
2.
2.
Extol
Ha valaki talál a fogára valót annak jó szórakozást!
1.
1.
crytek
Alfa verziókat szórnak már nagyon nincs zseton...

állítólagos leak

Dec 29 - Snakebird Complete
Jan 2 - Celeste
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...