Úgy fest, Jack Black lesz a Minecraft-film főhőse

  • Írta: szlav
  • 2024. január 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Jack Black is csatlakozott a már kész forgatókönyvvel rendelkező Minecraft-filmadaptáció stábjához. Ha igazak a híresztelések, akkor ő alakíthatja a főszereplőt, Steve-et.

A Deadline értesülései szerint nemcsak, hogy javában folynak már a Minecraft-film forgatás előtti munkálatai, egy újabb nagy név is csatlakozott a produkcióhoz, mégpedig a főszerepben. Jack Black legutóbb videojátékos kontextusban a Super Mario-filmben hallhattuk, hiszen itt ő kölcsönözte Bowser hangját, most pedig a Minecraft eddig nem túl beszédes férfi játékoskarakterét, Steve-et kelti majd életre.

A Vertigo, a Legendary és a Mojang (Microsoft) közös produkciója egyébként már így is igen impozáns stábbal rendelkezik, hiszen régóta tudjuk, hogy valamilyen formában szerepel majd a filmben Jason Momoa, aki nem mellesleg vezető producerként támogatja a projektet. A rendezői székben Jared Hess kapott helyet, akinek olyan kultvígjátékokat köszönhetünk, mint a Nacho Libre vagy a Napoleon Dynamite.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk a mozivásznon a Minecraft-filmet, az azonban biztos, hogy Jack Black hangját hallani fogjuk még az idén augusztusban várható Borderlands-filmben, illetve a márciusban érkező Kung Fu Panda 4-ben is.

1.
1.
Nothing
Pont ezt az erőltetett ripacsot? Komolyan, voltam már temetésen, amelyik viccesebb volt, mint ennek a csávónak bármelyik humorosnak szánt megnyilvánulása.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...