Arcane - befutott a második évad első teasere

  • Írta: szlav
  • 2024. január 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A League of Legends univerzumában játszódó animációs sorozat hatalmas sikerrel robbant be 2021 őszén, a rajongók pedig azóta is várják a folytatást. Idén ezt végre megkapjuk, már egy rövid kedvcsinálót is bedobott a Netflix.

A Netflix videojátékokból merítő feldolgozásai közt rengeteg gyöngyszemet találunk, de talán egyetlen ilyen produkció sem lett annyira nagyszerű, mint az Arcane. A League of Legends világában játszódó (és a MOBA számos hősét felvonultató) széria a gyönyörű látványvilágával, izgalmas történetével és érdekes karaktereivel mind a játék rajongóit, mind az átlagos sorozatnézőket levette a lábáról, ezzel pedig garantálttá vált a folytatás is.

Idén novemberben kapjuk meg a második évadot, melyhez végre befutott az első kedvcsináló is. Teljes trailer helyett egyelőre csak egy rövid, de annál hátborzongatóbb teasert kapunk, melyben két nagyon is ismerős karakter is feltűnik: mindenki proxyzó top laner rémálma, Singed és a dzsungel vérszomjas szörnyetege, Warwick. Mi már alig várjuk, hogy az Arcane mélyebben is kibontsa a történeteiket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...