Holnap leplezhetik le a Prison Architect 2-t?

  • Írta: osan
  • 2024. január 15.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy tűnik, hogy a sorozatos szivárgások, utalgatások és pletykák után végre hivatalosan is bejelentheti a Paradox Interactive a következő Prison Architect-játékot.

Ugyan nem a The Game Awards-ra tartogatták a bejelentést, ahogy azt reméltük, de így is jó látni, hogy a Paradox Interactive holnap fog jelentkezni valami érdekességgel: a napokban felkerült egy videó a fejlesztőstúdió hivatalos YouTube-csatornájára, amiben a 2015-ös megjelenéstől számított időszakot foglalják össze és aminek a végén az akár izgalomra is okot adható „The Next Chapter” felirat látható.

Még egyáltalán nem biztos, hogy a börtönszimulátor folytatását jelentik be, lehetséges, hogy csak egy újabb kiegészítő érkezik, bár ennek kevés esélyét látjuk, tekintve, hogy így is számos döntés mellett tehetjük le voksunkat és meglátogathatunk olyan ismert helyszíneket, mint az Alcatraz vagy akár jobb útra is próbálhatjuk terelni fegyenceinket.

1.
1.
markoci555
csak az előző kommentemet tudom megerősíteni, mert még mindig javában folynak a munkálatok a The Last Starship-en, magyarul, ha tényleg második rész jön, akkor az valószínűleg az eredeti fejlesztők teljes kihagyásával fog történni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...