Elszólhatta magát az Xbox a Final Fantasy XIV bétája kapcsán

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 17.
  • Pletyka
Link másolása
Az eredeti posztot már törölték, sőt elnézést is kértek a játékosoktól, viszont elég egyértelmű, hogy mire számíthatunk akkor majd a január 18-ai Developer Directen.

A nyár nagy híre volt, hogy a Microsoft konzoljaira tart a Square Enix hatalmas sikerű MMORPG-je, a Final Fantasy XIV. Az eredeti tervek szerint valamikor január közepén, február elején indulna el a játék bétatesztje, viszont az Xbox hivatalos X-csatornája idő előtt kiposztolta, hogy már elérhető a bétateszt.

Ezt a bejegyzést természetesen már törölték azóta, sőt elnézést is kértek a félreértésért, viszont ez is elegendő volt az internet népének ahhoz, hogy összekösse a dolgot a csütörtökön megrendezésre kerülő Developer Directtel, és az Xbox azon szokásával, hogy shadowdroppol megjelenéseket. Várhatóan január 18-án jelentik be a Final Fantasy XIV bétatesztjének indulási dátumát, és az sem kizárt, hogy még aznap élesedik is teszt. Pontosat természetesen csak csütörtök este tudunk majd meg.

A Final Fantasy XIV nemcsak a világ egyik, hanem legsikeresebb és legnépszerűbb MMORPG-je, ami képes volt sikeresen ötvözni a fizetős kiegészítők és a havidíj rendszerét, de tette ezt úgy, hogy az alapjáték és az első két kiegészítő is ingyenes a 70-es szintig. Az pedig, hogy a katasztrofális indulás után szó szerint főnixként támadt fel, és vált sikeressé, a játékipar egyik legnagyobb megváltás története ebből az évszázadból.

1.
1.
Raam989
Ez nyáron akkora hír volt, hogy én, aki napi szinten követi a gaming híreket, most hallok róla először. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...