Kijött a Starfield frissítése

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 18.
  • Letöltés
Link másolása
Végre itt van a várva várt frissítés, azonban egyelőre csak a játék PC-s verziójához, ott is csak bétában. A konzolos játékosoknak még legalább két hetet kell várniuk.

A Bethesda a múlt héten lengette be, hogy a játékot 2024-ben is folyamatosan frissíteni fogják, sőt, hamarosan érkezik a Starfield történetének legnagyobb javítása. Tegnapelőtt arról posztolt a kiadó, hogy némi problémába ütköztek, pár napot csúszni fog a várva várt patch.

Ma végül elérhetővé vált a frissítés, azonban nem mindenki számára. Az 1.9.47.0 számmal ellátott patch csak Steamen érhető el, azok számára, akik benne vannak a Steam Beta programjában.

A Bethesda számításai szerint a többieknek mintegy két hetet kell majd várni az új tartalmakra. A frissítés pedig valóban a legnagyobb, ami eddig a játékhoz érkezett. Több mint 100 bugot javítottak ki benne, a követő aszteroidától a karakterek pislogásáig.

A frissítést részletező blog posztban a Bethesda leírta azt is, hogy továbbra is figyelik majd a visszajelzéseket, és nagyjából hathetente várhatók majd kisebb-nagyobb javítások. Akik pedig esetleg olyan problémával találkoznak, amely egyelőre nem szerepel az igencsak terebélyes listán, azoktól némi türelmet kérnek, igyekeznek mindig a legégetőbb hibák megoldásával foglalkozni.

1.
1.
hedzsooo
Ja, a betat meghagyjuk a beta-teszteloknek, + a moddereknek, hogy felfrissitsek eloszor hozza az osszes mod-ot. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...