Az ötödik lesz a Halo Infinite utolsó szezonja

  • Írta: szlav
  • 2024. január 20.
  • Hír
Link másolása
A 343 Industries felhagy a Halo Infinite szezonális frissítéseivel, a fejlesztőcsapat egy része pedig megkezdi a munkálatokat a stúdió következő játékán. Ezzel azonban nem áll le teljesen a Halo Infinite támogatása.

Amikor már éppen azt hinnénk, hogy a 343 Industries egyenesbe hozta a Halo Infinite-et, innentől kezdve pedig már csak erősödhet a szilárd alapokon álló shooter, a stúdió képviselői bejelentik azt, aminek valószínűleg kevés rajongó fog örülni: a január 30-án érkező 5. szezon lesz a játék utolsó szezonfrissítése.

A lent mellékelt közösségi livestreamben megosztott infók arra engednek következtetni, hogy a stúdió jelentősen visszább veszi a Halo Infinite amúgy sem túl acélos post-launch támogatását, a jelenlegi ígéretek alapján azonban később is érkeznek majd jelentős frissítések. Valószínű, hogy az ötödik szezon lesz az utolsó igazán nagy content drop, melyben helyet kap egy új pálya, egy új Armor Core, egy új Operation és sok-sok frissítés a Forge-hoz, a továbbiakban azonban kisebb események (az Operationök) köré épülnek majd az újdonságok.

A szezonális struktúra ejtésével pedig a 343 Industries erőforrásainak egy része is átcsoportosul, mégpedig a stúdió következő, eddig be nem jelentett projektjére. A Microsoft korábbi, a Halo Infinite-tel 10 évre számoló terveit tehát bizonyára épp úgy elfelejthetjük, mint a soha meg nem érkezett sztoribővítményeket. Talán azonban ez nem is olyan nagy baj, hiszen így hamarább megkezdődhetnek a lényegi munkálatok a következő, remélhetőleg nagyobb sikert arató Halo-játékon.

6.
6.
mephi
"Talán azonban ez nem is olyan nagy baj, hiszen így hamarább megkezdődhetnek a lényegi munkálatok a következő, remélhetőleg nagyobb sikert arató Halo-játékon."
De ez baj. Méghozzá nagy. Ebbe a játékba az MS csilliárdnyi pénzt beleölt, rengeteget. Ez lett kikiáltva a megváltónak, aki minden competitive fps-t majd maga mögé utasít. Évekre terveztek vele.
Ehelyett bukta lett, persze próbálták életben tartani, de már hamarabb le kellett volna húzni a lélegeztető gépről ezt a Halo-t.
Pár mondat Philtől a következő részről:
"A legjobb Halo lesz, amit valaha láttál."
"Kipróbálhattam és valami fantasztikus lesz!"
"Ez lesz a valaha készült legjobb Xbox játék."
5.
5.
crytek
#4: Kinek mi... én ezerszer jobban élveztem ezt a csoffadt infinite-et mint a többit összesen. Pont az open world meg a grapling hook miatt szerintem
4.
4.
Falcon
Kár hogy mindenből már open world játékot akarnak csinalni és borzalmas is lett a végeredmény
Anno hihetetten nagy cim volt
Szégyen mi lett belőle mára a master chef kollekció legalabb itt van nekem
3.
3.
Őrnagy
#2: Most miért mondod? Phil szeret játszani, a lelkét kiteszi értünk.
2.
2.
Seraph
#1: Én is, mint a pestist. Hihetetlen hogy a Microsoft kinyírta a Halo-t meg a Gearst is, és továbbra is kókler deveknél tartja őket pedig mekkora nevek voltak anno.
1.
1.
Őrnagy
Megbízható, értékes csapat. Várom nagyon a következő játékukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...