Elden Ring mobiljáték lehet készülőben

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Tencent elvileg frissíteni akarja az öregedő játékkínálatát. Hivatalosan sem a Tencent sem a FromSoftware nem erősítette meg a hírt, az elképzelés azonban nem teljesen elrugaszkodott a valóságtól.

Három a projekthez közel álló, ám meg nem nevezhető forrásra hivatkozva írta meg a Reuters, hogy a Tencent a mobilverzión dolgozik. A világ vezető videojátékos vállalata még 2022-ben szerezte meg a jogokat a FromSoftware-től, amikor megvásárolták a részvények 16%-át.

Ezután rögtön rá is állítottak pártucat embert a projektre, ami azonban a források szerint nem halad valami gyorsan. Ennek egyik oka lehet az is, hogy az Elden Ring játékélményének átemelése nem lehet egyszerű mobilos környezetbe.

A 2022-ben megjelent, 60 dolláros áron kínált játék nagyjából 20 millió példányban kelt el az első évben, amivel akkor az eladásokat tekintve a második helyen zárt. A megszokott tripla A-s árkategória ellenére a Tencent tervei szerint a mobilverzió ingyenes lesz, természetesen a megszokott gacha elemekkel.

1.
1.
Br1sk
Vastag gumi védőtokot is fejlesszenek hozzá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...