Március elején jöhet a Beyond Good & Evil Remaster

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 18.
  • Pletyka
Link másolása
Az Insider Gaming egy korábbi riportjuk során szerzett információ és a dél-koreai korhatár besorolás alapján úgy véli, hogy a megjelenés közelebb van, mint gondolnánk.

Ha van franchise, amit a Ubisoft mostohán kezel, az a Beyond Good & Evil. Nem elég, hogy a második rész több mint 15 éve várja, hogy elkészüljön, de még az első rész belengetett 20th Anniversary Editionjének a megjelenését sem tudták összehozni az évfordulóra. A Ubisoft hivatalos posztja szerint a játék valamikor az idén, az év elején jelenik majd meg.

Ezután viszont nem érkezett újabb hír a felújításról. A 4K-s felbontás, a 60 fps biztosítása, a felújított látvány és irányítás, no meg az a hír, hogy aki már rendelkezik a játékkal, annak elvileg ingyenes lesz a felújítás (legalábbis Xbox-on biztosan), ami egyébként a Ubisoft+ szolgáltatásban is elérhető lesz – ez mind nagyon jól hangzik, viszont másfél hónappal az év kezdete után sincs még konkrétum a megjelenésről.

A dél-koreai korhatár besorolás azonban új életet adott a találgatásoknak, amelyekben most az Insider Gaming áll az élen. Az oldal számára Tom Henderson készített egy átfogó anyagot, ami a Ubisofttal foglalkozott, úgy a kiadó játékaival, mint a dolgozói morállal és cég működésével. A lap elmondása szerint már a riport megírásakor is tudtak egy megjelenési dátumról, viszont ismerve a francia kiadót és annak szokását, hogy eltolja a játékaik megjelenését, inkább hallgattak erről. A koreai besorolást azonban pozitív megerősítésként értelmezve elárulták, hogy a várható megjelenés március 5-e lesz.

Természetesen ebben semmi hivatalos sincs, és ha valamit megtanulhattunk az utóbbi hetekben, az az, hogy semmi sem biztos, amíg nem jelentik be hivatalosan, akár azért, mert az ilyen pletykák könnyen túlozhatnak, akár azért, mert az érintett cég, kiadó vagy fejlesztő bármikor meggondolhatja magát, így a korábban "kiszivárogtatott" infó érvénytelenné válik.

8.
8.
sumblinker
Imádom a klasszikus Tomb Raider-eket, egyszer megszokod a tankos irányítást utána semmi gond vele, modern irányítással viszont kezelhetetlen. (A remaster nagyon igényes lett, akinek nem jön be feltehetően az eredetieket se szerette anno.)
7.
7.
Br1sk
A tomb raider az egy különleges eset ugyanis az egy nagyon niche játéknak kéne hogy legyen a nyögvenyelős irányítás miatt meg lasső tökörészős játékmenet miatt. Viszont abból kifojólag hogy amikor megjelent mekkora siker lett a technikai fejletsége és a jól marketingelhető karakter miatt ahelyett hogy egy niche játék lenne egy totál mainstream cucc lett. És be kell hogy valjuk majdnem mindenki azért szereti mert AKARJA szeretni de igazából mindenki köszködik meg bosszankodik csak vele.
Hamarosan jön a dark forces remaster meg ezek szerint a BGnE is és azokon szerintem sokat fog dobni egy kis felújítás.
6.
6.
GemForge
#3: Én nagyon is! Biztosan lesz azért elegendő grafikai update is, de már az is tuti lenne, ha az általam látott eddigi konzolos verziók számomra legfurább vonását kijavítanák: az inverz irányítás anomáliáját.
Amúgy én egy Rayman 3 remaket is eszméletlenül adnék.
5.
5.
TrishtanAG
#3: A TR remake-ek totál irányíthatatlanok mai fejjel, ez meg teljesen jól játszható. De amúgy igen, ez egy tipikus uborkás pénzlehúzás, ami valószínűleg tök ugyanaz, mint a Ps3-as HD remaster, csak immár 4K-ban.
4.
4.
xanatos0911
#3: Ezzel nem feltetlenul ertek egyet. Egy remake akar teljesen meg is valtoztathat olyan dolgokat amiket anno szerettem egy jatekban. Peldanak okaert ott van a Mafia. Imadom az eredetit es a mai napig top 10-es listan van nalam. A Mafia Definitive Edition Remake pedig nem tudta visszaadni azt, amit az eredetitol - a kora ellenere - a mai napig visszakapok. Szoval csili-vili grafika ide vagy oda, de a remake nem nem egyenlo azzal, hogy ugyanaz es meg jobb is.
3.
3.
JinjeR
Ti Tényleg örültök ennek?
Ez egy PS2es játék kögyörgöm,ennek min. egy REMAKE kellene nem Remaster!!!
Ez kb annyit fog érni mint a Tomb Raider Trilogy amit most kiadtak,(SEMMIT!)
Pedig imádom azokat is meg ezt is,ha Remakek lennének az első nap megvenném de így ingyen se kell se az se ez!!
2.
2.
GemForge
#1: +1 Azt hittem, hogy csak engem zavar/nálam nem működik normálisan a kommentelés (jobb, mint a régi, de bénácska).
Amúgy a BG&E megjelenését nagyon várom!
1.
1.
crytek
Kezd egyre jobban duzzadni a tolandó cucc ubiéknál...forrni fog majd abban az 1 hónapban az ubi+

Mirage, Avatar , Motorfest, Ez

Megint elkúrodott a komment szekció...Ezen az oldalon már sose lesz fejlődés? Bejelentkezési dolog ezer éve nem javult meg...pedig szerintem a temérdek reklámból van rá pénz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...