Gameplay trailert kapott a Flintlock: The Siege of Dawn

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Videó
Link másolása
A multiplatform akció RPG egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint már a nyáron játszhatunk vele, most pedig a játékmenetbe kaptunk egy kis betekintést.


Még 2022-ben láthattuk először a Flintlock: The Siege of Dawn-t, és aztán az évek során több trailer is érkezett ugyan a projekthez, de folyamatosan toltak a megjelenésen is. Most úgy látszik, hogy az idén nyáron jelenik meg a Nor Vanek istengyilkoló kalandja, most pedig még egy részletesebb játékmeneti előzetest is villantottak a készítők.

A rövid videóban Nor és állandó társa, Enki párbeszédébe, a mentési rendszerbe, sőt még egy boss-harcba is bepillantást nyerhetünk, és csupa jó játékot idéznek meg a jelenetek. Egy kicsit God of War, egy kis Bloodborne, nyakon öntve egy sivatagos látvánnyal és egy egyedi világgal. Mint ismert, célunk bosszút állni a világunkat romba döntő isteneken, és végül levadászni őket. Ebben Enki mellett fejszénk és muskétánk is segítségünkre lesz.

A Flintlock: The Siege of Dawn a nyáron várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, remélhetőleg már nem tolnak többet a játék megjelenésén.

2.
2.
Obi Wan Kenobi
#1: Már a cikkírók is összeesküsznek ellened és a sok lelkes game pass vásárló ellen. Ti vagytok az új elnyomott réteg.
1.
1.
crytek
Érdekes hogy a cikkből egy fontos dolog csak úgy kimarad... "day one" game pass cím....
Nálam várományos a game, tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...