Launch traileren a Pacific Drive

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Videó
Link másolása
Az autós túlélő játék a mai napon jelent meg, ennek apropóján pedig elérhetővé vált a Pacific Drive legújabb trailere. Jó kocsikázást kívánunk mindenkinek!

A Pacific Drive legújabb trailere egy mítoszt biztosan eloszlat: ez a játék nem egy nyugodt kocsikázós móka lesz, két megálló között bizony kőkeményen a túlélésen lesz a hangsúly úgy, hogy út közben még autónk állapotára és az összeszedhető nyersanyagokra is figyelnünk kell. Az anomáliáktól hemzsegő zónában számos érdekesség vár majd ránk, de nem árt felkészülten nekivágnunk egy-egy utazásnak.

A rogue-lite játékmenet során autónk és garázsunk lesz az egyetlen biztos pont, célunk pedig bár egyszerűen meghatározható, mégis nehezen kivitelezhető lesz: eljutni a zóna szívébe. A Pacific Drive PC-re és PlayStation 5-re jelent meg a mai napon.

6.
6.
Ganzer
#2: Mert a fejlesztők azt nyilatkozták hogy ezt az elejétől fogva így akarták.
Szerintem is egy f*szság hogy nem lehet menteni csak a garázsban, épp ezért ment a kukába a 45+ perces run-om mert el kellett hirtelen mennem otthonról, de ugye menteni meg nem lehet.
Majdcsak megjön az eszük a fejlesztőknek és a nép nyomásának eleget téve implementálják a normális mentést. Addig szerintem én hanyagolom mert csak felb*sz.
5.
5.
crytek
#4: Mint szinte minden játéknak ennek is a megjelenés után zajlik a tesztelése...nem is értem azokat aki ma még ilyeneken meglepődik. Majd lesz patch. Aki meg sietett a megvétellel így járt.

Stray után a sony ezt a kis címet is igazán day 1 ps plus premcsissé tehette volna.. de úgy néz ki ezen a fronton nem látja értelmét felvenni a kesztyűt a ms game pass ellen
4.
4.
TrishtanAG
#3: Mint például működő mentés. Az azért nem árt egy játékba.
3.
3.
crytek
#1: Friss cím , új cím... majd ha nagy a visszhang javítják és tesznek bele olyan dolgokat amit a "nép" kér.
2.
2.
TrishtanAG
#1: Amilyen kiváló volt a demó, annyira elcseszi az egészet a mentési dolog. Csak 1 órát játszottam vele, de ez idő alatt a sztori küldetésnél nem volt mentés (checkpoint), csak úgymond a garázsba lehetett visszamenni a menüből, aminél azt írta, hogy bünti jár. Na valszeg itt egy bug lehet, ugyanis MINDEN cuccomat kukázta, a sima lootoktól kezdve a küldetés tárgyain át, a bevezetőben összeszedett alapvető dolgokat, amik nélkül a megrongálódott autót nem lehet megjavítani, anélkül meg problémás a továbjutás. Ez meg így azért mókás.
1.
1.
Lacek896
Steam-en több negatív kritika arról szól hogy nincs normális checkpoint/ mentési rendszer a játékban. Meg akartam venni most így a hétvégére pont jól jött volna de akkor még várok egy kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...