Marvel's Spider-Man 2 - megérkezett a New Game+ mód

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 7.
  • Letöltés
Link másolása
Frissült egy nagyot az Insomniac Games akció-kalandjátéka, így már a régóta várt New Game+ üzemmód is bevezetésre került, de már újrajátszhatjuk az összes küldetést és bármikor módosíthatjuk a napszakokat is.

Megérkezett a Marvel's Spider-Man 2 1.002-es verziószámú frissítése, amelyben végre élesedett a New Game+ mód, tehát keresve sem találhatsz jobb alkalmat arra, hogy újrajátszd Peter Parker legutóbbi kalandját.

Ha mégsem lépnél túl a szintkorlátokon, az eddigi küldetéseket bármikor újrajátszhatod a menüből indítva, illetve megjelentek a Szimbióta öltözékstílusok is, kütyüjeinket aranyszínre festhetjük, de elérhetőek a Suit Tech perkek is.Ezentúl egy gombnyomásra módosíthatjuk a napszakokat, illetve a fotómódban akciófigura méretűre kicsinyíthetjük hőseinket, illetve matricákkal is elláthatjuk a kész műveket.

Két új Hellfire Gala öltözék is hozzáadásra került, nem beszélve az opcionálisan megvásárolható Gameheads Fly N’ Fresh Suit Packról sem. Ezen kívül számos akadálymentesítésre szolgáló opció is bekerült a kalapba, nem beszélve az igen tekintélyes méretű fejlesztésekről és hibajavításokról sem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...