Rengetegen rendelték elő a Sea of Thieves-t PlayStationön

  • Írta: osan
  • 2024. március 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Olyan címeket tudhat maga mögött az Xbox kalózos kalandja az amerikai előrendelési listán, mint a Stellar Blade, a Rise of the Ronin vagy épp a Dragon’s Dogma 2. Nem csoda, hogy első helyen szerepel, már 6 éve várnak rá a PlayStation-tulajok.

Mint tudjuk, eddig Xbox-exkluzív címek látogatnak el PlayStation-konzolokra a közeljövőben, az egyik legelső pedig a Sea of Thieves lesz. 2018-ban jelent meg a játék Xbox-konzolokra és PC-re, most pedig Phil Spencerék döntése miatt PlayStation 5-re is megérkezik.

Benji-Sales vette észre és osztotta meg egy X-posztban, hogy a kalózos kaland nemcsak előkelő, de első helyen szerepel az amerikai előrendelési listán, így olyan címeket hagy maga mögött, mint a Dragon’s Dogma 2, az Elden Ring Shadow of Erdtree vagy épp a Rise of the Ronin.

Pontos számadat egyelőre nincs, hogy hány játékos rendelte elő az alkotást, azonban ez az első hely is jól mutatja, hogy Shawn Layden nem beszélt a levegőbe és a platformexkluzívitás megszüntetése temérdek új játékost vonzhat be. Kíváncsian várjuk, hogy a Web3-on készült játékokkal kapcsolatos jóslata is beválik-e. A Sea of Thieves április 30-án köt ki PlayStation 5-ön.

8.
8.
Ca$Hman
Remélem visszaforgatja a gamepassbe azt a pénzt, ami ebből bejön az MS.

Alattam kommentelő fiúk: menjetek szobára :)
7.
7.
zoli12i
#6: Az ellenségem vagy? Ennyi év után ezt kapom?

6.
6.
crytek
#5: Vegyél is be valami csillapítót mert ez nagyon fájhat hogy a két nagy ellenséged egyetért egy igaz és létező dologban....
5.
5.
zoli12i
Amikor 2 ingerült díszpinty egymásra talál.
4.
4.
crytek
#3: Ez a siker elég jól tükrözi azt hogy mennyi ps-en a fogyatékos szájkarate nagymester akik fröcsögve kürtölik világgá gyalázkodva hogy a ms-nak nincs egy db jó címe sem.. Érdekes mód amint ps-re is kapható hirtelen jó lesz...
3.
3.
Ooorky
Ebből is láthatja pénzért a sok ps paraszt, hogy az xbox gamepass felsőbbrendű.
2.
2.
crytek
#1: Minden benne van a cikkben. Ami jó az fogy. Ez is bizonyítja oltári faszság bezárni bármit is egy helyre.
1.
1.
zoli12i
Vajon milyen crytek bölcsességet, megfejtést olvashatunk majd itt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...